Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2013 08:28
maxmilien

XXX.XXX.179.228

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat když mi umřela křepelka kvůli nevypuzení vajec je to špatným krmením nebo tím že je chladno? Děkuji

28.5.2013 08:41
klakier

XXX.XXX.136.126

může to být nedostatkem vápníku, mladí ptáci kteří poprvé snášejí a skořápka na vejci není nebo je slabá mohou mít problém vejce snést. Stává se to u všech ptáků. Ne vždy je ale na vině chovatel. Křepeleky se odchovavájí v takových množstvích že není vyloučena ani genetická vada, nebo srůsty a nádory, které brání snesení vejce. Být vámi, hlavu bych si tím nelámal.

1.7.2013 11:03
dandís

XXX.XXX.99.29

Dobrý den mohlo to být zimou ,ale spíš byla slabá na snášení nebo moc mladá.Záleží čím krmíte křepelky se krmí jen N1 ostatní krmivo(pampelišky tráva a podobné hlouposti jak tady lidé radí jim škodí pak mohou právě zemřít).S toho si nic nedělejte stane.Přeji hodně štěstí s chovem křepelek

15.7.2017 08:34
Smailik565

XXX.XXX.247.52

Dobrý den dnes ráno jsem v kleci našla jednu z našich křepelek mrtvou a zobák měla jako by plný něčeho je možné že se udusila? Mám tam ještě jednu a kohouta mohu k nim koupit cizí.Nebudou se prát? Děkuji za rady.Prcek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík