Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.6.2013 16:48
paja89

XXX.XXX.168.61

Dobry den mam dotaz na chovatele kachen pizmovych.Mam kachnu ktera mi sedi uz 25 dni na vejcich a dnes kdyz sem jim sla dat zradlo tak pred hnizdem bylo rozbite vajicko s mrtvim kachnatkem.kachna ale sedet neprestala.mohl to udelat kacer nebo kacka tim ze na vejce slapla kdyz vylezala a rozbite vyhodila z hnizda?moc me to mrzi a trapi.skoda maleho kachnatka.smajlík

6.6.2013 20:51
dav.kas

XXX.XXX.248.243

zdravím,nám se stalo že nás slepice vytahali napůl i čerstvě vylíhnuté kačky bězců na hnízdě seděly dvě pižmovky když jsem tam tak ruku tak jsem měl malé modřinky jak mě štípali ale slípkám se neubránilismajlík tak asi z 6ti máme jednoho běžcesmajlík

6.6.2013 21:25
martinez

XXX.XXX.224.1

Môže byť že je to vajíčko vypadlo mimo hniezda a rozbylo sa alebo ho rozbyli sliepky to sa stáva preto treba robyť hlbšie hniezda :) ale ak by ho sliepky rozbyly samé tak by sa ho určite snažily aj zožrať aleb o by ho aspom vlačily po dvore :)

7.6.2013 08:41
maxmilien

XXX.XXX.179.228

Nám se stalo to samé asi 5x. Nejprve jsme si mysleli, že vajíčko vypadlo z hnízda, u druhého jsme už začli podezírat kačera protože byl přistižen i s kačenou jak si na vajíčku pochutnávali. Kačera jsme oddělili a pak se to opakovalo opět - ne každý den, třeba i po týdnu. Kačeně jsme hodně přidali na žrádle, dali jí kuřecí granule a více bílkovin a musím zaťukat, že je to přešlo. Možná by stálo za to přidat na pestrosti krmení kdyby se to opakovalo ... ale důvodů může být více smajlík nám pomohlo toto.

7.6.2013 16:33
paja89

XXX.XXX.168.61

tak sem dnes musela vajicka vzit protoze je rozhazela uplne vsude ale pohyb v nich je slyset nemam ale inkubator myslite ze se mi dolihnou pod zarovkou od plazu?nebo zajdou vsechny mely by se lihnout uz do tydnesmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík