Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2013 16:11
kirinka7

XXX.XXX.146.159

Dobrý den, ze 43 kuřat mám více jak 20 kohoutů (vlaška koroptví - 9, hempšírka měděně červená - 10 a australka velká asi 5)

chtěla jsem se zeptat co s nimi děláte (vlašáci už kokrhají 12 týdnů) sousedka je z nich na nervy!!!! a já taky...

7.6.2013 16:23
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

kirinka7 napsal(a):
Dobrý den, ze 43 kuřat mám více jak 20 kohoutů (vlaška koroptví - 9, hempšírka měděně červená - 10 a australka velká asi 5)

chtěla jsem se zeptat co s nimi děláte (vlašáci už kokrhají 12 týdnů) sousedka je z nich na nervy!!!! a já taky...

Nabídnout k prodeji/darovat nebo je vykrmit a bohůžel zabít. A nebo jestli je chcete chovat jen tak proč ne smajlík Ale měla by jste jednat za v času než se začnou prátsmajlík Zkuste založit ty invzeraty nebo je darovat. smajlík

7.6.2013 18:22
peter z bratislavy

XXX.XXX.234.18

Ak chette odľahčiť nervy susedke, tak jej niekoľko kohútikov darujte, nech si ich vychová na gurmanske hody. Tým jej aspon zavriete pusu, aby nepindala. ja to tak robím tiež

8.6.2013 20:46
asperulo

XXX.XXX.249.32

peter z bratislavy napsal(a):
Ak chette odľahčiť nervy susedke, tak jej niekoľko kohútikov darujte, nech si ich vychová na gurmanske hody. Tým jej aspon zavriete pusu, aby nepindala. ja to tak robím tiež

smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík