chovat
napsal(a):
Zakvokala mi další kvočna, ráda bych pod ní dala násadová vejce zdrobnělých šumavanek. Nevíte, od koho by se na Plzeňsku či Klatovsku dala sehnat ? Šumavanky zdrobnělé z dobrého chovu.
Teď mi napadlo, jestli už letos není na kuřata dlouho ? Ale kontakt se bude hodit i na příští rok.
chovat
napsal(a):
Zakvokala mi další kvočna, ráda bych pod ní dala násadová vejce zdrobnělých šumavanek. Nevíte, od koho by se na Plzeňsku či Klatovsku dala sehnat ? Šumavanky zdrobnělé z dobrého chovu.
Teď mi napadlo, jestli už letos není na kuřata dlouho ? Ale kontakt se bude hodit i na příští rok.
jblaha
napsal(a):
Mohu nabídnout pouze velké šumavanky pokud byste nepohrdla, jsem od Klatov.
Jenže slepička už sedí 3.týden na vejcích od kočinek, tak to už ji to asi neprotáhnu ?
Nebo je to možné, když ji budu vyvenčovat a krmit 2x denně ? Zkušení chovatelé, co jste tady, poraďte mi, prosím ....
Sedí mi dvě, na 5ti vejcích z milosti, další zdrob. kočinky už jsem nechtěla, jenže ony chtěly vehementně kuřata, tak se mi jich zželelo. Vejce bych sloučila, dnes už se té první 1 kuřátko vyklubalo, takže budu od zítra odebírat, pak jí je vrátím.
Aby to ale na tu slepičku nebylo moc dlouhé sezení na vejcích. Ta by seděla celkem 5 neděl.