Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.6.2013 15:39
chovat

XXX.XXX.60.157

Zakvokala mi další kvočna, ráda bych pod ní dala násadová vejce zdrobnělých šumavanek. Nevíte, od koho by se na Plzeňsku či Klatovsku dala sehnat ? Šumavanky zdrobnělé z dobrého chovu. smajlík

20.6.2013 15:43
chovat

XXX.XXX.60.157

chovat napsal(a):
Zakvokala mi další kvočna, ráda bych pod ní dala násadová vejce zdrobnělých šumavanek. Nevíte, od koho by se na Plzeňsku či Klatovsku dala sehnat ? Šumavanky zdrobnělé z dobrého chovu. smajlík

Teď mi napadlo, jestli už letos není na kuřata dlouho ? smajlík Ale kontakt se bude hodit i na příští rok. smajlík

20.6.2013 15:43
chovat

XXX.XXX.60.157

chovat napsal(a):

Teď mi napadlo, jestli už letos není na kuřata dlouho ? smajlík Ale kontakt se bude hodit i na příští rok. smajlík

11.7.2013 08:55
jblaha

XXX.XXX.1.201

Mohu nabídnout pouze velké šumavanky pokud byste nepohrdla, jsem od Klatov.

11.7.2013 17:54
chovat

XXX.XXX.60.157

jblaha napsal(a):
Mohu nabídnout pouze velké šumavanky pokud byste nepohrdla, jsem od Klatov.

Jenže slepička už sedí 3.týden na vejcích od kočinek, tak to už ji to asi neprotáhnu ?
Nebo je to možné, když ji budu vyvenčovat a krmit 2x denně ? Zkušení chovatelé, co jste tady, poraďte mi, prosím ....smajlík
Sedí mi dvě, na 5ti vejcích z milosti, další zdrob. kočinky už jsem nechtěla, jenže ony chtěly vehementně kuřata, tak se mi jich zželelo. Vejce bych sloučila, dnes už se té první 1 kuřátko vyklubalo, takže budu od zítra odebírat, pak jí je vrátím.
Aby to ale na tu slepičku nebylo moc dlouhé sezení na vejcích. Ta by seděla celkem 5 neděl. smajlík

11.7.2013 21:51
jblaha

XXX.XXX.1.201

Záleží na kvočně :) Některá z vajec uteče, některá ne. Zkuste nasadit, přinejhorším přijdete o vejce, nic horšího se nestane.

Přidejte reakci

Přidat smajlík