A tu je detail na jedno káčatko :) zatial celé biele len chvostík čierny :)
Martin prišiel Ti ten mail? Lebo stále neviem pridať sem foto-niečo mám s compom Inak to káča čo si pridával, tak mali také aj susedia volakedy a vždy bolo také ako písal človek tu v diskusii. Inak ešte mi sedí druhá kačica, lebo prvé mi nedopatrením zalial dážď
...myslím, že je to dosť neskoro, ale veď v prípade potreby uskladním niekde
martinez
napsal(a):
NO super :) ja pridávam môj prírastok 15 kačičiek sa mi vyliahlo :)
Zdravím Vás. Vy ich tam máte viac takých- všetky čo sú žlté a majú šedý zobačik budú pásikavé- žíhané, niektoré čierne, iné modré, či plavé. Podla odtieňa farby chvostika. Najkrajšie sú v prvom perí. Dajte foto keď začnú obrastať na pleciach a chrbte.
martinez
napsal(a):
no ok pojdem to pozrieť :) a čo ani sa nevyliahly tie prvé? a neskoro to ani njeje ony vyrastú do zimy ja som mal raz kačatá až njekedy v septembri a v pohode boly do zimi trošku podrastly :) a potom už pekne rastly dalej :)
Vyliahnuť sa jej vyliahli, ale tá trúba bola s nimi v noci vonku a nešla do chlieva a v noci strašne lialo a ráno som ich premočené a podchladené našiel na zemi.
dakujem :) nebojte sa pridám sem foto ked budú večšie :)
Majo a neprežilo ani jedno? škoda že ich nezahriala v noci ja ich mám teras zatial v takom večšom chlieve kde som im spravil pretivo na celý predok aby maly aj slniečko ale zachvilku už pôjdu von doteras som ich nemal kam dať lebo je plný dvor amroxov tak som im musel urobiť v zahrade taku ohrádku :)
Žiaľ neprežilo ani jedno, ale už sedí zase. Tak dúfam, že na druhý krát sa jej podarí a už som zaobstaral aj chliev pre ne. Lenže táto kačica (je sfarbená ako káčer-ak si videl už foto) nie je zvyknutá na vodu ako by sa jej bála a nebude mať prístup k jazierku,ale dúfam, že káčatá sa k nej dostanú,lebo to chcem urobiť tak, aby sa cez plot prestrkovali k tej hnedobielej ktorá je pri jazere...uvidím čo z toho celého bude
budou vypadat nějak takhle,ale tyhle měli ten ocásek trochu světlejší.Bára