Nosnice nejlepší plemeno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2013 12:55
tonikpucek

XXX.XXX.192.99

Dobrý den, chtěl bych si pořídit další nosnice tak vás prosím které by ste doporučily? Ktere jsou nejlepší? Děkuji smajlík

30.7.2013 13:34
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

tonikpucek napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych si pořídit další nosnice tak vás prosím které by ste doporučily? Ktere jsou nejlepší? Děkuji smajlík

Zdravím, nejlepší nosice jso Leghornky z vlastní zkušenosti musím říct, že jsem opravdu spokojený a nebo vlašky ty jsem si pořidil před týdnem, tak jsem zvědavý, ale už některé nosí takže to vidím stejně. Jsem spokojen. smajlík

autumn

30.7.2013 14:22
autumn

XXX.XXX.106.39

tonikpucek napsal(a):

Urcite leghornky, tie chovala uz moja babka.. mala ich 10 okrem inych, mali uz dost rokov boli to take veteranky. A nosili. Uz nie kazdy den ale obden, po dvoch rokoch ske mali vacsinou 2-3 zltkove vajcia :) a nosili az dokym nezdochli .. velmi vdacne sliepky :) ak ich v zime nedas pocitit ze je von zima a budes prisvecovat od 16:00 do 20:00 budes mat vajcia aj v zime) a nezabudni si nasusit pokrivu, od jesene do konca jari vzdy rani pod srot smajlík:)

30.7.2013 14:47
tonikpucek

XXX.XXX.192.99

autumn napsal(a):
Urcite leghornky, tie chovala uz moja babka.. mala ich 10 okrem inych, mali uz dost rokov boli to take veteranky. A nosili. Uz nie kazdy den ale obden, po dvoch rokoch ske mali vacsinou 2-3 zltkove vajcia :) a nosili az dokym nezdochli .. velmi vdacne sliepky :) ak ich v zime nedas pocitit ze je von zima a budes prisvecovat od 16:00 do 20:00 budes mat vajcia aj v zime) a nezabudni si nasusit pokrivu, od jesene do konca jari vzdy rani pod srot smajlík:)

nasusit pokrivu : to je nasušit kopřivu prosím? česky? smajlík

autumn

30.7.2013 15:22
autumn

XXX.XXX.106.39

tonikpucek napsal(a):
nasusit pokrivu : to je nasušit kopřivu prosím? česky? smajlík

No jo Karle :D oni maju radi cez zimu aj nasekane seno, misi chvost a naklicene obilie, to ale nechaj klicit v tme aby si nemal vela korenov iba vyhonky zelenej farby ... ach :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík