Tiez pridavam par fotiek,este len zacinam,takze som otvoreny kritike a budem rad,ak ma niekto skusenejsi pouci
Dovod kupy mojich prvych sliepociek bola kupa Sk vajicok pred velkou nocou oznacene 585 a po rozbaleni bolo na kazdom PL
Smrdeli ako sira a chutili ako praskova rybacina
Moje araukany kupovane ako 2.dnove v Partizanskom,teraz maju 3.mesiace
Kedze sa mi zapacili a bol som nedockavy,kupil som si aj 2+1 dospele a modre.Z tych som uz aj na skusku naliahol
4.mesacne Maransky a Vlasky,kupoval som ich ako 3.dnove z Rimavskej.Ak by mal niekto zaujem o vymenu kohutikov,urcite sa dohodneme
A este sa mi zapacili Brahmanky,tak som kupil nepribuzny 2+1,maju 3.mesiace
A kedze som nechcel iba medenokrke Maransky,tak som zohnal nepribuzneho kohuta.Presiel velmi zatazkavajucou skuskou,ked krdel napadla Kaňa a aj ked je trochu dovytrhavany,sliepocky ochranil az kym som nepribehol.Preto som vsetky chovy presietkoval.
lubes
napsal(a):
zdravým zaujalo ma to vaše chovateľské zariadenie hlavne ta sieť na vrchu a odkiaľ máte takú veľkú sieť.
Kupoval som ju od pestovatela zeleniny od N.Z.moj mail je merfy@centrum.sk
Mozem vam na neho poslat t.c.
Je to sietovina -sirka cca 4.5metra a dlzka aku si poviete.Ja som bral asi 50metrov
"merfi" - je to škoda, celkem pěkné fotky-rádi se podíváme !
- netřeba u fotografování ležet
Uživatel s deaktivovaným účtem

merfi
napsal(a):
4.mesacne Maransky a Vlasky,kupoval som ich ako 3.dnove z Rimavskej.Ak by mal niekto zaujem o vymenu kohutikov,urcite sa dohodneme
Toto je trochu netradicni maransak, ne? Operene behaky, ale krahujcove/zihane zbarveni?
Ano behaky ma zaperene a aj chvost bol zapereny viac,ale som rad,ze vobec prezil.A ano bolo trochu tazsie ho zohnat.Na Slovensku je vacsina madenokrkych pripadne bielych,ale mam dost znamych co cestuju po Eu a dnes sa uz da zohnat takmer vsetko.Tu som ho videl 1x
http://ourflybabies-chickensforsale.com/wheatenmaranschickens.html
Uživatel s deaktivovaným účtem

11.11
napsal(a):
Maransky jsou bílé, černé,černé měděněprsé,bílé kolumbijské,krahujcovité. To jsou barevné rázy uznané u nás.
Ja to popletl s australkami Ty krahujcove jsem vazne neregistroval, hlavne, ze jsou v clanku o nich tady na faune popsany...
Zrejme preto,lebo niesu az tak rozsirene,mozno sa ludom menej pacia,ale mne sa zapacil.Prekvapeny som bol aj z vajec v liahni.Nepresvecoval som ich,pretoze mali velmi tmavu skrupinu.Neoplodnenych bolo 7ks a po troch tyzdnoch v liahni nebolo ani jedno zaprdok.Po klepnuti vyzerali cerstvejsie ako "cerstve"z Tesca
Vcera som si urobil radost kupou Ayam Cemani a Laflesiek.Povodne som isiel iba Pre Cemani,ale p.Ferjencik ma toho naozaj dost na obdivovanie,takze ked tam uz pojdete,zoberte si viac bedniciek;-)
Tu myslim inzeruje pod menom Peter z Ba
Pridavam foto
zatial som ich dal spolu,druhu volieru snad dokoncim zajtra
Vcera som si urobil radost kupou Ayam Cemani a Laflesiek.Povodne som isiel iba Pre Cemani,ale p.Ferjencik ma toho naozaj dost na obdivovanie,takze ked tam uz pojdete,zoberte si viac bedniciek;-)
Pridavam foto
Pridavam foto
Tak a mam tu prve kuriatko Cemani.Neveril som,ze sa vyliahne,pretoze su to ich prve vajicka,nieje este cas na velke liahnutia a po zneseni vajicka,bola skrupina prasknuta.
Prelepil som ju obojstrannou paskou(koli super lepidlu),zavoskoval,strcil do liahne a tu je vysledok
merfi
napsal(a):
Tak a mam tu prve kuriatko Cemani.Neveril som,ze sa vyliahne,pretoze su to ich prve vajicka,nieje este cas na velke liahnutia a po zneseni vajicka,bola skrupina prasknuta.
Prelepil som ju obojstrannou paskou(koli super lepidlu),zavoskoval,strcil do liahne a tu je vysledok
ani já bych nevěřil,že se vylíhne..obával bych se ale infekci a už více raději nedělal
Ještě se vrátím k té síti.
Já osobně mám jednu voliéru zakrytou rašlem a obávám se sněhu ,protože je hustý a ty máš podle foto také větší hustotu.
Na ostatních voliérách mám síť od p.Hradského a se sněhem je to bez problémů propadne na zem do voliéry
ještě sem pls. dej nějaké fotky chovatelských zařízení co máš ve voliérách
http://www.hradsky-sunk.cz/volierove-site/
Koupili jsme na voliéru síť u pana Limburského --- http://www.limbursky.cz/Ochranne-site-proti-ptactvu/Ochranna-sit-proti-ptactvu-PE-oka-22x22mm-rozmer-4x10m
je perfektní. Bohužel už je má vyprodané a nové doveze až v dubnu, takže jsme zatím koupili na další voliéru síť u Hradského. Ty dvě sítě se nedají srovnávat. Od Hradského je z jiného křehčího materiálu , už teď se trhá a myslím, že změny počasí se na ní podepíšou. Takže na jaře objednáme opět u pana Limburského a až tato doslouží , vyměníme ji. Zítra vyfotím strukturu.
dorm
napsal(a):
ani já bych nevěřil,že se vylíhne..obával bych se ale infekci a už více raději nedělal
Ještě se vrátím k té síti.
Já osobně mám jednu voliéru zakrytou rašlem a obávám se sněhu ,protože je hustý a ty máš podle foto také větší hustotu.
Na ostatních voliérách mám síť od p.Hradského a se sněhem je to bez problémů propadne na zem do voliéry
ještě sem pls. dej nějaké fotky chovatelských zařízení co máš ve voliérách
http://www.hradsky-sunk.cz/volierove-site/
Na zimu budu sliepky vo volierach a sietku zrolujem.Hustejsiu som bral koli vrabcom a inym lietajucim potvoram,ktore beriem ako potencionalnych prenasacov roznej havede
lydie
napsal(a):
Koupili jsme na voliéru síť u pana Limburského --- http://www.limbursky.cz/Ochranne-site-proti-ptactvu/Ochranna-sit-proti-ptactvu-PE-oka-22x22mm-rozmer-4x10m
je perfektní. Bohužel už je má vyprodané a nové doveze až v dubnu, takže jsme zatím koupili na další voliéru síť u Hradského. Ty dvě sítě se nedají srovnávat. Od Hradského je z jiného křehčího materiálu , už teď se trhá a myslím, že změny počasí se na ní podepíšou. Takže na jaře objednáme opět u pana Limburského a až tato doslouží , vyměníme ji. Zítra vyfotím strukturu.
Tak jsem tak v neděli pročítal toto vlákno a zabrousil jsem na ten odkaz
Říkám si v dubnu to bude akorát než to přijde, tak jsem odkliknul 2ks
No a výsledek je že dnes je úterý a sítě 4x10 mám doma
takže jich má asi zase dost a za cenu 12 kč za m2 je bezkonkurenční
80m2 je pořádná plachta
díky Lído
Jé díky za zprávu. Čekali bychom do dubna, asi je dovezli s předstihem.
Jsou to perfektní sítě, ty nezničí snad nic. Od Hradského síť už je bohužel zašívaná, proběhnul se po ní kohout....
Takže jdem taky objednávat než zase nebudou...
A omlouvám se za nedodanou fotku, úplně jsem zapomněla.
Ochranné sítě firmy Limburský poslouží i vašim domácím mazlíčkům.. např. jako houpací síť
Hele, fakt rušíš...
Aneb kočičky na zabití.....a síť drží...
PS. Nejsem prodejce ani příbuzná fa. Limburský