Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2013 21:36
ronx

XXX.XXX.227.49

Dobry den, sedela mi kacka mala pod sebou 13 vajec vsetko bolo OK, ale ani po 42 dnoch sa jej nic nevyliahlo smajlík tak sme jej vajcia odobrali a po rozbiti sme zistili ze vsetky boli prázdne. smajlík Je z minuleho roka ako aj kacer takze sedela po prvy krat. V com bola chyba?? prosim poradte.

6.8.2013 22:15
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

ronx napsal(a):
Dobry den, sedela mi kacka mala pod sebou 13 vajec vsetko bolo OK, ale ani po 42 dnoch sa jej nic nevyliahlo smajlík tak sme jej vajcia odobrali a po rozbiti sme zistili ze vsetky boli prázdne. smajlík Je z minuleho roka ako aj kacer takze sedela po prvy krat. V com bola chyba?? prosim poradte.

A máte kachnu nepříbuznou nebo aspoň kačera ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.8.2013 22:29

v tom by to nemalo byt,poznam ludi co maju par ,z jedneho hniezda amaju male kazdy rok dvakrat,,ale je lepsie ked je kacer alebo kacka nepribuzne,,bud kacer ju zle pojimal,alebo kacka zle sedela na vajciach,,

6.8.2013 22:45
ronx

XXX.XXX.227.49

kacer ju pojimal aj viac-krat do dna

6.8.2013 22:48
ronx

XXX.XXX.227.49

nechapem preco boli neoplodnene smajlík

7.8.2013 07:43

Taky může být kačer neplodný.

7.8.2013 09:48
ronx

XXX.XXX.227.33

je to mozne a tiez ma napadlo ked sa nosila kacka tak k nej nosili aj sliepky nemoze byt chyba v tom ze ked niesli sliepky svoje vajcia ku kackinym tak kackine vajcia zohriali a potom ked sa sliepky zniesly tak sa vajcia zase ochladily ??? smajlík

7.8.2013 09:56
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

ronx napsal(a):
je to mozne a tiez ma napadlo ked sa nosila kacka tak k nej nosili aj sliepky nemoze byt chyba v tom ze ked niesli sliepky svoje vajcia ku kackinym tak kackine vajcia zohriali a potom ked sa sliepky zniesly tak sa vajcia zase ochladily ??? smajlík

Sory, ale vy ani nevíte jestli vaše kachna pořádně seděla do toho tam nesly slepice ► CHAOS. Kachna měly mít své hnízdo a ohlídat si jí, aby se k ni ostatní drůběž nedostala takhle neměla klid, když ji tam furt někdo lezl...

7.8.2013 10:17
ronx

XXX.XXX.227.33

ale ona sedela poctivo pri tom ju nikto nerusil vysla von raz za den ale pred tym ked nosila tak ku nej nosili aj sliepky, ale ked zasadla tak sme ju oddelili. a tak k nej nemohli ani kacer.

7.8.2013 13:56
martinez

XXX.XXX.224.1

To že knej njesly slipeky počas toho ako si ona našala vajcia sa nič nestalo to vobec nevadí a sliepky za taký kratky čas ako znesú vajce nemôžu poakziť kačacie vajce a to by tam bol aj tak zárod :) takže sliepky stým nič nemajú :) jedine káčer musí byť neplodný alebo ju dobre nepojímal :) inak neviem čo sa stalo :) keby zle sedela tak nemáte čisté vajcia , keby sedela moc a zapiekla ich tak tiež njesu čisté , tažke chyba je už njekde pri oplodnovaní :)

7.8.2013 14:08
ronx

XXX.XXX.227.37

takze kacer asi pojde na pekac, dakujem za rady

7.8.2013 16:56
milan1978

XXX.XXX.227.76

Nám se tohle taky stalo,když nám seděla poprvé kacena,všechno mela čistý. Dostala ještě jednu sanci,nanesla znovu a už bylo všechno o.k. Myslím,ze to bylo tim,ze byli oba moc mladí,kachna začala snášet a nebyl ji ještě ani rok,to je zřejmě hodně důležité. Dejte jim ještě šanci,pristi rok to už bude o.k. zdraví Milan

7.8.2013 22:44
ronx

XXX.XXX.227.43

dobre tak to este raz skusim, takze nemusim shanat noveho kacera ??? smajlík

7.8.2013 23:30
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

ronx napsal(a):
dobre tak to este raz skusim, takze nemusim shanat noveho kacera ??? smajlík

Ne, ale je lepší, když máte 2 kachny na 1 kačera ...

8.8.2013 00:04
ronx

XXX.XXX.227.43

ja viem ale prvy rok som ich zohnal iba na skusku ale mam uz dohodnute dalsie kacky a je mozne od chovatela kupit aj kacera preto sa pytam ci ho treba menit

Přidejte reakci

Přidat smajlík