Krmení a voda v kurníku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2013 20:28
matahoka

XXX.XXX.155.226

Dobrý den ,
Chtěl bych se zeptat jestli je nutné když každý večer zavírám slepice do kurníku aby měli uvnitř vodu a krmení někdo uvádí že ano někteří zase že nemusí mít nic.V zimě je to jasné ale ted v létě tam chodí jenom spát.A malý dotaz na závěr jak naložit ze suchým pečivem namáčet nebo házet suché.Děkuji za odpověd

13.8.2013 20:34
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

matahoka napsal(a):
Dobrý den ,
Chtěl bych se zeptat jestli je nutné když každý večer zavírám slepice do kurníku aby měli uvnitř vodu a krmení někdo uvádí že ano někteří zase že nemusí mít nic.V zimě je to jasné ale ted v létě tam chodí jenom spát.A malý dotaz na závěr jak naložit ze suchým pečivem namáčet nebo házet suché.Děkuji za odpověd

Zdravím, přijde mi to zbytečně slepice jak jde do chléva sedět jde automaticky na hřady. Já tam měl vodu, ale ani se jí netkly, tak jsem jí dal pryč, takže tak smajlík S pečivem to dělám tak, že suché pečivo hodím do kýble s vodou nechám uplně změknout pak pořádně vymačkám a míchám ze šrotem. U suchého pečiva by neměly šanci ...

13.8.2013 20:57
matahoka

XXX.XXX.155.226

Děkuji za odpověd myslel jsem si to a co se týče starého pečiva určitě to zkusím smíchat z vodou a šrotem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík