bichirek

XXX.XXX.94.79
zdravím, rád by som založil tému na "chvály" alebo aké úspechy sa nám chovateľom podarili :)
Začnem ja, pred včerom mi čierná dominantka jarabatá zniesla dvojžltkové vajce, dnes zase trojžltkové. podotknem, že táto nosnica má len 25 týždňov. To samé sa mi stálo s leghornkou minulý týždeň kedy taktiež zniešla bielu bombu :)
prikladám fotku, sused vraví, že ich asi prežieram a vraj mi čoskoro uhynú pretože im dávam kúpenú zmesku. Avšak on nevie, že im zmesku nekupujem :-D máte niekto niečo podobné resp. niečo iné? Nech je sem na ifaune aj normálny príspevok bez hádok :P
bichi.
na fotke vajce od leghornky obyčajné, vajce od dominantky obyčajné, 2 žltkové vajce, 3 žltkové vajce
bichirek

XXX.XXX.94.79
pšenicou a jačmeňom, ráno pridám ryžu, inak im často strúham tekvicu a sezonne veci, alebo trávu, šalát, brambory, špenát, nepohrdnu ani melonom .... a vitamíny zalozene na prirodnej baze :) ( vraj )
autumn

XXX.XXX.94.79
Dobre ranko tak dnes z rannych 5 vajec 3 obrovske :D radost mi nepokazite :D kdeze, inak nevie tu niekto rozoznat hus od husera?
Bichi
bichirek

XXX.XXX.94.79
autumn
napsal(a):
Dobre ranko tak dnes z rannych 5 vajec 3 obrovske :D radost mi nepokazite :D kdeze, inak nevie tu niekto rozoznat hus od husera?
Bichi
Pan s cervenym X preco sa podpisujete mojim menom?
Uvidim ci nieco dnes bude, dnes som nasiel vajce bez skorapky pritom dostavaju asi kazdy den iedno vajce ( skorapku)
Bichi.