Úspechy nosníc - pre každého

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bichirek

22.8.2013 19:51
bichirek

XXX.XXX.94.79

zdravím, rád by som založil tému na "chvály" alebo aké úspechy sa nám chovateľom podarili :)

Začnem ja, pred včerom mi čierná dominantka jarabatá zniesla dvojžltkové vajce, dnes zase trojžltkové. podotknem, že táto nosnica má len 25 týždňov. To samé sa mi stálo s leghornkou minulý týždeň kedy taktiež zniešla bielu bombu :)

prikladám fotku, sused vraví, že ich asi prežieram a vraj mi čoskoro uhynú pretože im dávam kúpenú zmesku. Avšak on nevie, že im zmesku nekupujem :-D máte niekto niečo podobné resp. niečo iné? Nech je sem na ifaune aj normálny príspevok bez hádok :P

bichi.

na fotke vajce od leghornky obyčajné, vajce od dominantky obyčajné, 2 žltkové vajce, 3 žltkové vajce

22.8.2013 20:25
enducha

XXX.XXX.33.78

A čím to krmite?:))

bichirek

22.8.2013 20:28
bichirek

XXX.XXX.94.79

pšenicou a jačmeňom, ráno pridám ryžu, inak im často strúham tekvicu a sezonne veci, alebo trávu, šalát, brambory, špenát, nepohrdnu ani melonom .... a vitamíny zalozene na prirodnej baze :) ( vraj )

22.8.2013 20:53
honzapm

XXX.XXX.29.18

To je běžné.

22.8.2013 22:38
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

Nechci vám to nadšení nějak zkazit, ale u slepic ze začinajicí snáškou to je normální smajlík Ale moje některé slepice, které mají 1 rok mi snesou taky vejce z 2 žloutky smajlík Tak snad vám tak furt ponesou smajlík

autumn

23.8.2013 09:28
autumn

XXX.XXX.94.79

Dobre ranko tak dnes z rannych 5 vajec 3 obrovske :D radost mi nepokazite :D kdeze, inak nevie tu niekto rozoznat hus od husera?

Bichi

bichirek

23.8.2013 09:35
bichirek

XXX.XXX.94.79

autumn napsal(a):
Dobre ranko tak dnes z rannych 5 vajec 3 obrovske :D radost mi nepokazite :D kdeze, inak nevie tu niekto rozoznat hus od husera?

Bichi

Pan s cervenym X preco sa podpisujete mojim menom?

Uvidim ci nieco dnes bude, dnes som nasiel vajce bez skorapky pritom dostavaju asi kazdy den iedno vajce ( skorapku)

Bichi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík