Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2013 01:13
mati

XXX.XXX.252.122

Dobrý den,
ve sklepě suším pečivo. Dostali se mi tam potkani. Nechci používat jedy a mám problémy se jich zbavit. Mám kočku, která je loví, ale kočka je chytne jen, když má hlad. Do pastí je nedostanu. Doslechl jsem se, že hlodavci nemají rády pach predátora - fretky. Přemýšlím o koupi. Máte někdo zklušenost s tím, že by se potkani odstěhovali? Fretku bych chtěl mít zavřenou ve volieře - nepouštěl bych ji. A nebo je i jiné řešení? Pes není možný.Díky za rady.
Jirka

3.9.2013 01:26
martinez

XXX.XXX.249.1

fretka je dobré riešenie :) ked ich neodpudí pach tak je treba pusti a ona ich pochytá :) alebo nedať mačke deň dva žrať a pochytá ich ona :)

3.9.2013 11:12
radulkav

XXX.XXX.244.234

U nás fretka pomohla.ALe zavřít ji nafurt do sklepa nebude nejlepší řešení.....Jsou to chytrá,zvídavá všetečná zvířátka.Za mě jsou i lepší jak leckterá kočka nebo pes.Její jedinou nevýhodou je,že se nedá chovat navolno a neposlechne na slovo.Ale jako mazlík je bezkonkurenční.Já bych ji tam jen párkrát denně pustila,nebo třeba i na část dne zavřela,ale nechovala bych ji tam....Ony jsou i velmi čistotné a chodí kálet ne jedno místo,takže obsah záchůdku se dá taky odnést do sklepa.Údajně když se to rozmístí u slepic,tak tchoř se taky obloukem vyhne.Ale to nemám odzkoušeno....

Přidejte reakci

Přidat smajlík