Uživatel s deaktivovaným účtem

dobry den,,moje nove pižmovky,,tento krat som natrafil na dobre kacky,,tie co som mal minule tak tie lietali ako dive,,kacka preleta , len tak 100metrov ako nic,,ale chvala bohu sa vzdy vratila a potom zacal aj kacer,,ak si pamatate mal som take do cierna,,a kacka bola ciernobiela,,a raz tiez vzlietla a uz som ju nenasiel,,tak potom kacer siel na pekac,na vianoce,,,a teraz mi vobec nelietaju,iba co vyskocia na tu malu striesku ,,a dalej nie,,,asi su tahsie,,som velmi zvedavy ake na jar budu mat potomstvo sfarbene,,a aku bradavicnost bude mat kacer,,

a to je dobre ze su krotke ze sa ma vobec neboja,,a tie predtym sa bali ako blaznive,,

4,mozete aj ostatny co chovaju pižmovky,sem dat svoje fotky,,a pochvalit sa svojimi kackami,budem len rad,,
Dobrý den taky se tedy přidám letos viborný rok 50 pižmověk ztoho 20 černobílých a nějaké bílé a 7 žíhaných pasikatých

som rad ze ste sa pripojili,,mate pekneho kacera,ale aj tie mlade kacery su pekne,,aj moj je ani neviem ake je to sfarbenie,,modre asi nie,skor do siva,ale tiez ma na sebe take vlnkovanie,,ja budem mat mlade az na buduci rok,,ak kacka bude dobra a zasadne,,
toto je mix kachen je tam chovnej kačer a jeden mladej černobílej kterýho jsme musli dát pryč a jelikož se rvali
Dobrý deň!S chovom pižmoviek som začal len tento rok a zajtra pridám foto. Ale mal by som otázku trochu od veci, tak mi to prepáčte. Ako po zabití čistíte kačky, aby neostali čierne ,,bodky,, na kačkách čo boli čiernej farby? Nepáčia sa mi čisto biele a na druhej strane ma odrádza okolie, že sa to bude blbo čistiť a aj tak to neočistím. Ak viete poraďte prosím. ďakujem vopred
Naše pižmovky. Jedna kačka-máma-vyseděla jen 4 káčata, ale ta druhá jich má 9. Ty 1. už jsou velké.. Ani se mi je nebude chtít zabíjet, jak jsou suprové a stále za mnou chodí. I ty větší. Když některé necháme a zabijeme je až příští rok, jaké je pak maso?
vosajda
napsal(a):
Naše pižmovky. Jedna kačka-máma-vyseděla jen 4 káčata, ale ta druhá jich má 9. Ty 1. už jsou velké.. Ani se mi je nebude chtít zabíjet, jak jsou suprové a stále za mnou chodí. I ty větší. Když některé necháme a zabijeme je až příští rok, jaké je pak maso?
budou dost tuhý zkuste je nabidnou k chovu
Taky bych se rád připojil a pochlubil se nejen s pižmovkami, ale i s běžci, husami a slepičkami. Přidal jsem pro ukázku galerii na www.lukas.trianglstudio.cz

ahoj,bol som pozret na tvoju stranku a mas pekne zvierata,,hlavne stareho kacera mas pekneho,,
Děkuji. Je to opravdu kanec. Letos zvládl přibližně 60 mladých. S chovem drůbeže jsem začal loni. Chovám slepice - hamburčanky + směsku (asi vlaška?), indické běžce, pižmovky a husy. Kromě drůbeže také ovce, psi, kočky a rybičky.

mate krasne kacky,,tiez som mohol mat ciernu kacku,,presne ako mate vy,,ale ja som si vybral strakatu,,
lukas146
napsal(a):
Ježiši nechtěl bych ani zadarmo . Máte krásný chov ,klobouk dolu
. Já mám kačera a 3 kachny kachny jsou bíle kačer černo bílý a přístí rok nechám jen všechny bílé ,protože škubat ty černé to je za trest
Musíte vědět, kdy zabíjet...my nemáme problém.
Kdo chce, časem na to přijde.
Tohle byl třeba kříženec landenky a po pystencích ani stopa
lydie
napsal(a):
Musíte vědět, kdy zabíjet...my nemáme problém.
Kdo chce, časem na to přijde.
Tohle byl třeba kříženec landenky a po pystencích ani stopa
No právě vystihnout to =( .
Můžu se zaptat v kolika týdnech zabííte pižmovky kdy kačery a kdy kachny už jsem zkoušel snad všechno= když jdou špičky křídel přes sebe v 20 týdnu a nevystihnu to nikdy. Napište mi to prsím v týdnech . Kdy zabíjíte vy děkuju
lukas146
napsal(a):
No právě vystihnout to =( .
Můžu se zaptat v kolika týdnech zabííte pižmovky kdy kačery a kdy kachny už jsem zkoušel snad všechno= když jdou špičky křídel přes sebe v 20 týdnu a nevystihnu to nikdy. Napište mi to prsím v týdnech . Kdy zabíjíte vy děkuju
Na špičky křídel se vyprdněte, nejdříve zabíjíme v 10ti týdnech oboje, ale to musíte opravdu sledovat a zabít je když jsou krásné, lesklé, uhlazené peří jako připravené na výstavu.
Ale jistější je to ve 4-5 měsících po druhém přepeření a zase musí být krásné až je škoda je zabít, je to o tom, že je prostě pořád sledujeme a když se nám fakt líbí, tak jdou.....
Máme je po oškubání opravdu krásně čisté, ale taky jsme se jeden rok trápili při škubání, než jsme správný čas vychytali.
lydie
napsal(a):
Na špičky křídel se vyprdněte, nejdříve zabíjíme v 10ti týdnech oboje, ale to musíte opravdu sledovat a zabít je když jsou krásné, lesklé, uhlazené peří jako připravené na výstavu.
Ale jistější je to ve 4-5 měsících po druhém přepeření a zase musí být krásné až je škoda je zabít, je to o tom, že je prostě pořád sledujeme a když se nám fakt líbí, tak jdou.....
Máme je po oškubání opravdu krásně čisté, ale taky jsme se jeden rok trápili při škubání, než jsme správný čas vychytali.
Nohl by jste mi prosím ten 4-5 měsíc nějak upřesnit v týdnech???

viete co by ma zaujmalo ,,uz som nad tym vela krat rozmyslal,,aj som to hladal v knihach a nenasiel,,ze kolko rokov sa moze dozit pizmovka? a kolko rokov sa mozu chovat,,suseda ma kacku co ma 14rokov uz aj vydno ze je stara,,ale kazdy rok jej vysedi mlade dvakrat,,a kacer je dokedy plodny?
vosajda
napsal(a):
Odkud jste? Ráda bych doplnila hejno :)
Taky jsem hodím jednu fotku našich pižmovek. Ale "mamka" s nima na vodu nějak nechtěla...
lydie
napsal(a):
Dnes jsme zabíjeli pižmovky po druhém přepeření, ze 7 kusů jsme jednu pižmovku nevystihli ...
napsal(a):
dobry den,,moje nove pižmovky,,tento krat som natrafil na dobre kacky,,tie co som mal minule tak tie lietali ako dive,,kacka preleta , len tak 100metrov ako nic,,ale chvala bohu sa vzdy vratila a potom zacal aj kacer,,ak si pamatate mal som take do cierna,,a kacka bola ciernobiela,,a raz tiez vzlietla a uz som ju nenasiel,,tak potom kacer siel na pekac,na vianoce,,,a teraz mi vobec nelietaju,iba co vyskocia na tu malu striesku ,,a dalej nie,,,asi su tahsie,,som velmi zvedavy ake na jar budu mat potomstvo sfarbene,,a aku bradavicnost bude mat kacer,,
Dobrý den,
já pořídil letos pižmovky na chov a jsou moc pěkné, ale strašně se bojí. Nevím co s nimi, aby se tak nebáli. Navíc už nevím, co jim dát, jestli nemám koupit i kaviár. Skoro nic mi nechtějí žrát. Jediné po čem jdou jsou žížaly a trošku zobou šrot, jinak nic moc. Hlavně mě tíží to, jak se bojí, už jsem musel zastřihnout i letky, aby mi neulítly, protože už jednou přeletěly plot. ale na méně jak 5 metrů se k nim nedostanu, hnedka utíkají. Sice já mám doma jen týden, ale je vidět, že nebyly moc zvyklé na kontakt s člověkem, jsou z velkého chovu. Mám docela obavy, aby pak nebyly problémy s chovem potomků, aby mi seděly poctivě na vejcích a ne při každém šustnutí venku neutíkali ven od vajec.
mariogibas

XXX.XXX.210.219
Dobry den predal by mi niekto na druhy rok pizmove kacice ale iba cisto hnede kacera a jednu nepribuznu kacku.Do 10e za kus.Na dovoze by sme sa dohodli.
mariogibas

XXX.XXX.210.219
varšava
napsal(a):
Take rada ukažu svuj zvěřinec
Pekny .Na druhy rok pridam svoj
.