Bratislavská výstava zvierat v Hamuliakove pri hrádzi na Farme u Kranitza sa koná 13. až 15.9.2013.
Usporiadajúca ZO SZCH Podunajské Biskupice pozýva záujemcov k návšteve:
v piatok od 14.-18. hod, v sobotu od 8.-18.hod a v nedeľu od 8. do 14. hod.
Je prihlásených 30 volier hrabavej a vodnej hydiny, 50 králikov a 170 holubov, rôznych plemien.
Informácie na maili: peter.ferjencik@chello.sk
prikladám niekoľko fotiek vystavených plemien hydiny:
Přeji hezký den.
V květnu tohoto roku jste byl účastníkem diskuze o kočinkách velkých,na rok 2014 mám objednaná kuřata kočinek velkých černých, z chovu který znám jen potřebuji k těmto kuřatům nepříbuzného hohoutka nebo slepičky ke kohoutkům a tak již nyní zháním chovatele, s nimiž by bylo možno navázat kontakty a vyměnit si do budoucnosti chovné jedince. Náš chov je v začátcích a tak budeme vděčni za jakoukoli odpověď a nebo i kontakt.
Ještě jednou děkuji.
Vlasta P
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, zda byl na výstavě někdo s velkými bielefeldkami hnědoprsými. Popřípadě kdo, sháním násadová vejce, ale chovatelů bohužel mnoho není.
Bielefeldky rodofarebné som síce nevystavoval, ale mám na sezónu chovné hejno, takže až budem mať naliahnuté, budú od aprila 2014 na predaj aj nasadove vajcia veľkých Bielefeldiek rodofarebných. Treba si však zabezpečiť dopravu z Bratislavy, keďže poštou neposielam.

Tak ta doprava by snad možná šla zařídit. Již mám u jednoho chovatele vajíčka zamluvená (má dokonce i dva kmeny), ale chci mít něco v záloze. Pokud budu mít zájem, ozvu se Vám a domluvíme se. Děkuji moc

Tak ta doprava by snad možná šla zařídit. Již mám u jednoho chovatele vajíčka zamluvená (má dokonce i dva kmeny), ale chci mít něco v záloze. Pokud budu mít zájem, ozvu se Vám a domluvíme se. Děkuji moc