Toho roku na jar som si nechal poslať nás. vajcia z Nemecka, Danska, Holandska i Francie a vždy prišli vporiadku. Len pozor na belgického podvodníka menom Birger Casteleyn. Zaplatíte a nič nepošle. Nepomohlo ani oznamenie zo spachania podvodu na policiu v jeho meste Kruibeke.
Poštovné sa pohybuje od 17-25 EUR za balík.
Já to dělám tak, že si podle inzerátu vejce objednám aby mi je připravili, ale potom si pro ně jedu. Je to o hodně lepší. Jednak jsou vždycky vejce za polovinu, než by je prodal když by je posílal. Někdy i míň, docela dobře funguje falška slivovice. Ale hlavně vidíte po čem ty vejce jsou, vyberu si i kolikrat z jakeho kmene bych je chtěl. A několikrat jsem si přivezl nepříbuzného kohouta za pár euro.
spanelskymastin
napsal(a):
Já to dělám tak, že si podle inzerátu vejce objednám aby mi je připravili, ale potom si pro ně jedu. Je to o hodně lepší. Jednak jsou vždycky vejce za polovinu, než by je prodal když by je posílal. Někdy i míň, docela dobře funguje falška slivovice. Ale hlavně vidíte po čem ty vejce jsou, vyberu si i kolikrat z jakeho kmene bych je chtěl. A několikrat jsem si přivezl nepříbuzného kohouta za pár euro.
To určitě ano, ale záleží, jak daleko pro ta vejce jedete. Já když jedu kousek "za čáru", tak si pro ně taky dojedu. Bydlím u hranic s Německem. Ale např. na Ukrajinu - napříč přes celou republiku a ještě Slovensko bych pro vejce fakt nejel, stejně tak do Francie či do Holandska. Těch pár euro, co bych ušetřil na vejcích bych zaplatil desetinásobně v benzínu.
Někdy prostě nezbývá, než se svěřit kurýrovi.