Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2013 10:58
jana-jana

XXX.XXX.86.69

Musím sem napsat, aby jste si dali pozor na "chovatele" , kteří neplatí za objednané zboží.Poslala jsem jednomu "chovateli" zatím píšu anonymě kroužky na drůbež a už od 8.8. 2013 čekám na zaplacení, 7X jsem mu napsala, že peníze dosud nemám a on stále tvrdí, že je pošle a několikrát napsal, dokonce , že je již poslal.Jen se divím, že mu 190kč stojí za to se pořád jen dokola vymlouvat.To mám přesně - za dobrotu na žebrotu- aby dotyčný nemusel platit dobírku,poslala jsem to s důvěrou bez dobírky.Jana

7.10.2013 20:32
chovatelkarel

XXX.XXX.178.134

Dobrý den.Na jaře se mi stal podobný případ."Chovatel" si objednal násadová vejce.Ráno před odesláním jsem mu telefonoval , objednávku znovu potvrdil.Cena byla předem dohodnuta,poštovné dobírka.Jaké bylo mé překvapení, když za dva dny přišla dobírka zpět s tím ,že ji adresát odmítnul přijmout.Po tel.rozhovoru slíbil ztrátu zaplatit, dodnes dělá mrtvého brouka.Vejce sice došla zpět v pořádku ale již se dála použít jen jako konzumní a poštovné 190 kč jsem oželel.Tak že závěr je :peníze předem a nebo z ruky do ruky.Karel

7.10.2013 21:26
dury

XXX.XXX.246.56

jana-jana napsal(a):
Musím sem napsat, aby jste si dali pozor na "chovatele" , kteří neplatí za objednané zboží.Poslala jsem jednomu "chovateli" zatím píšu anonymě kroužky na drůbež a už od 8.8. 2013 čekám na zaplacení, 7X jsem mu napsala, že peníze dosud nemám a on stále tvrdí, že je pošle a několikrát napsal, dokonce , že je již poslal.Jen se divím, že mu 190kč stojí za to se pořád jen dokola vymlouvat.To mám přesně - za dobrotu na žebrotu- aby dotyčný nemusel platit dobírku,poslala jsem to s důvěrou bez dobírky.Jana

Pokud jste posílala svazové kroužky tak doufám, že pouze členu ČSCH a prostřednictvím jeho ZO by jste snad mohla k penězům dostat. Jestli jste svazové kroužky zaslala někomu kdo není členem Svazu, porušila jste směrnice, a že jste tak dopadla jak jste dopadla Vám přeji.Není to v žádném případě škodolibost. Takovíto nečlenové poté vystavují tam kde je nikdo nezná aniž by platili členské příspěvky. Také jsem jednoho takového znal.smajlík

8.10.2013 12:50
asitakhle

XXX.XXX.255.6

dury napsal(a):
Pokud jste posílala svazové kroužky tak doufám, že pouze členu ČSCH a prostřednictvím jeho ZO by jste snad mohla k penězům dostat. Jestli jste svazové kroužky zaslala někomu kdo není členem Svazu, porušila jste směrnice, a že jste tak dopadla jak jste dopadla Vám přeji.Není to v žádném případě škodolibost. Takovíto nečlenové poté vystavují tam kde je nikdo nezná aniž by platili členské příspěvky. Také jsem jednoho takového znal.smajlík

Přesně tak .Pokud to byl člen ČSCH OBRAŤTE SE NA Okresní organizci a podle okresu a jména,které znáte vám ho vyhledají a napomenou.Pokud kontakt na Okresní Organizaci neumíte na stránkách svazu najít tak je to tady: http://www.cschdz.eu/svazove-organizace.aspx smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík