danis
napsal(a):
V Zárybech jsou líhně tři o kterých vím. Pan Urban, pan Oplatek a pan Hlásný. Osobní zkušenost nemám s nikým z nich, ale mám v plánu nakoupit kuřata od pana Hlásného.
Já jsem prosím z Brandýsa a na oslovení LÍHNĚ si zdovolením ještě netroufám jinak já letos líhnu Australky, maransky, minorky , vlašky koroptví , lenghorky, brahmánky bílé a žluté kolumbie a černé, amroxky ,hempšírky, orpingtonky ,wyandotky stř.černé lemované velké, kosovské kokrháče ,faverolky lososovité, velké holokrčky černé a krahujcovité,a hedvábničky.s pozdravem Oplatek Brandýs.
keksik
napsal(a):
Já jsem prosím z Brandýsa a na oslovení LÍHNĚ si zdovolením ještě netroufám jinak já letos líhnu Australky, maransky, minorky , vlašky koroptví , lenghorky, brahmánky bílé a žluté kolumbie a černé, amroxky ,hempšírky, orpingtonky ,wyandotky stř.černé lemované velké, kosovské kokrháče ,faverolky lososovité, velké holokrčky černé a krahujcovité,a hedvábničky.s pozdravem Oplatek Brandýs.
Tak to jsem pěkně zvojtil, omlouvám se. Fakt jsem měl za to, že v inzerci stály Záryby.
Doufám, že se nezlobíte, že jsem Vás jmenoval, nebylo to míněno zle. Za kolik budete mít brahmy?
Zdravím Dan
Dobrý den,
pro ujasnění, abych to uvedl na pravou míru. Líheň Záryby používá pouze pan Hlásný René.
Pro více info na naší farmu je: https://www.ifauna.cz/drubez/inzerce/r/detail/2156477/lihen-kurat-zaryby-jaro-2014-jiz-lihneme/
Zatím používáme starý e-mail: rene.hlasny@seznam.cz,
ale již je možno používat e-mail: lihen.zaryby@seznam.cz
Vždy je lepší zavolat.
Děkuji a tímto se všem omlouvám mým stálým a novým zákazníkům za nedorozumění s líhnutím v Zárybech v této diskuzi.
S pozdravem
Hlásný René, tel: 602 392 275
Že má opravdu dobrý chov je dúkazem teď ocenění jeho maranska černá měděnokrká na celostátní klubové výstavě v Lýsé NÁŠ CHOVATEL.2014
ze čtyř kusů které vystavoval měl bodové ocenění
95,5
96,0
94,0
92,0 body
na obrázku 96,0 bodů maranska
lydie
napsal(a):
Jo a gratuluju
Děkuji a zaroven posílám foto kohouta 99b pana Šonky
já ti teda řeknu Rendo,jsme to ale fotografové
taky fotíš bez noh
mě se nevejde mezi špricle ten čuraček co vylejzá s foťáku,abych vyfotil celý zvíře.Když si otevřu šupák,tak se kvůli artroze nebo kalhotám neohnu
kurňa stáří je hnusný a když jseš ještě mizernej fotograf,tak je to na utracení
já jsem zjistil,že jsem to měl na makro 70 cm ..
Jo a ještě moje oči ty jsou na tom už taky bídně,ostatně tady je to k porovnání
94,0 bodů př.Hlásného
pro všechny chovatele
http://www.youtube.com/watch?v=sCCuGztL-Uc&feature=share
ivankav
napsal(a):
pro všechny chovatele
http://www.youtube.com/watch?v=sCCuGztL-Uc&feature=share
Ivankav , a která Vy jste? Ta prostřední blondýnka v nejlepších letech?
.Děkuji Všem zatím za kladné ohodnocení ,moc si toho vážíme .Hlásný rené
Záryby
napsal(a):
Ivankav , a která Vy jste? Ta prostřední blondýnka v nejlepších letech?
.Děkuji Všem zatím za kladné ohodnocení ,moc si toho vážíme .Hlásný rené
No,jo tak před 100 lety, za to ta fotka na Vašem profilu je nějaká konkurenční
, když mi spadnou brejle, ani nepoznám co jsem psala já