Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2013 19:31
852ck

XXX.XXX.40.160

Dobrý večer manželka doniesla domov koncentrák pre nosnice značky PROTAMINO QQRQ , tipujem že maďarského pôvodu. Chcem sa opýtať, či s tým máte niekto skúsenosti. Do dennej dvky miešam zmesku z poľnonákupu, ale tu na tejto sa uvádza, že treba riediť pomer kusov ( odmeriek) 3:7 ... Uvádza sa že vajcia budú vačšie ako pri obyčajných zmeskách, budú oranžové žltka, škrupiny pevnejšie a zvýši sa počet vajec. zaujímalo by ma či to niekto používa a ako je s tým spokojný. Po otvorení tá zmeska vážne dobre voňala, dal by som si z nej aj ja, ale nechcem, ak je to niečo o dosť silnejšie, aby sa mi sliepky predávkovali. Chcem to dať veľkým wyandotkám a Amroxkám..
Za aké koľvek rady či info budem vďačný. Chovám síce dlho, ale s touto zmesou som sa nestretol, stačila mi tá prvá, ktorá bola " po ruke".

30.12.2013 21:38
dorm

XXX.XXX.202.18

Vidím to na jeden z mnoha doplňků s etiketou plnou žvástů ,,Big Egg", aby vytáhli z chovatelů peníze
Je to jen smíchaný konvit,roboran,nutrimix v nějakém poměru s obyčejným krmným šrotem s trochou vábivé vůně
Není tam psáno pro jaká plemena je určeno , amrox a vel.wyandota jsou zrovna náchylné k zatučnění a co kdyby náhodou tam něco takového bylo??
třeba je to jen pro hybridky(nepíšou)
Snášku a velikost vajec určenou k plemenům po desetiletí to určitě nezvýší,pokud se někdy nenajde v hnízdě abnormalita dvoužloutku určená přírodou
Určitě to ale nebude vlivem Protamino QQRQ
kdyby to bylo tak dobré a účinné,tak by to byla světová bomba a celý svět krmí jen tím
Já jsem s takových přípravků už vyléčen a držím se tradice
Nemějte mě to za zlé,ale to je můj názor

31.12.2013 02:45
zapotokem

XXX.XXX.228.119

www.sano.sk/V ýrobky-pre-hydinu-Protamino-QQRQ
Proste jen premix pro ty, co krmi obilim, ne kompletni smesi. Normalne primichavat do davky cistych srotu. Zazrak se ale konat nebude :D

31.12.2013 10:59
hudos00781

XXX.XXX.146.89

ja som kúpil svojím sliepkam energys hobby krmivo granulované na to aby sa mi začali mlade sliepky niesť a pomohlo to sliepky sa skutočne niesli ako divé dokonca aj mladé milferky ktoré by sa normálne mali začať niesť až na buduci rok v jari 2014 začali niesť ale prišiel tu taký malý problém skoro v každom vajci bola krv ale nie tie hrudky ktoré sa daju vybrať ale tekutá krv bielok bol uplne červeny tak som im to prestal podávať a za 3 týždne sa s toho dostali takže na podporu znášky je to dobré ale na dlhodobé užívanie nie a preto svojím sliepkam nedávam žiadne krmivá iba obyčane zrno + niečo s kuchyne a to čo si nájdu na záhrade a nesu krásne velke vajcia

Přidejte reakci

Přidat smajlík