Rachejtle a hluk na Silvestra

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.1.2014 22:50
prokopova

XXX.XXX.174.242

Chováme slepičky prvním rokem, takže jsme ještě nezažili "Silvestra". Pes a kocour byli v obýváku s naplno puštěnou hudbou a zataženými závěsy. Oba spali a nic nevnímali (to nám léta trvalo, než jsme na to přišli). Ale co slepičky - chudinky? Šli jsme se na ně podívat jak to zvládají, a ony i přes ten kravál spaly na bidle a vypadaly spokojeně. (Pozn.: jsou v malém kurníku na zahradě.) Píšu to jen tak ze zvědavosti, jestli to nějaký zkušený chovatel vysvětlí?

2.1.2014 06:31
chov.

XXX.XXX.79.4

- rolety zataženy, televize řvala-když to venku začlo - čubinka okamžitě na klíně, oči, uši na šťopkách-kachničky všechny na vodě /kam jdou většinou, když je nebezpečí/, slepičky - nevím!
Manželka v posteli /ischias z vánočního shonu a uklízení, což se mně stát nemůže/- jinak v pohodě!
Ve 3/4 na půlnoc jsem přehodil televizi na nějký program zpívala tam Helenka a zpíval tam Got - potom začal počítat minuty a otvírat šampáňo a již tu byla půlnoc a v tom začali hrát slovenskou hymnu!!
První bylo - no asi jí mám !! Pak jsem zjistil, že jsem na nějaké slovenské stanici a mistr a Helenka - pokračovali!!
A tak vám všem pěkný rok 2014 .......smajlík B.

2.1.2014 14:44
betrix46

XXX.XXX.163.137

Bedo ještě že Tě máme Ty to vždy stačíš všechno zachránit,hodně zdraví v dalších letech VKsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík