Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2014 17:10
chov.

XXX.XXX.79.4

- právě jsem se vrátil z Lysé a mám dobrou zprávu!/-pro všechny, které trápí zamrzání vody v napáječkách/
- dal jsem řeč s Petrem Veselým - líhně a údajně začal výrobce vyrábět ohřevné kabílky na 12V -10 W !!smajlík
- okamžitě objedná a bude informovat!!
- tím bych já považoval problém se zamrzáním za vyřešený!!
ps.- dosavadní kabílek /za 190,-/ byl 5W- což při větších mrazech bylo asi nedostačující a musela se přidávat i spodní tepelná destička.
smajlík B.

11.1.2014 17:59
littlemix

XXX.XXX.40.160

Vačšina si to zaobstará tak, že má tehlový kurín. ja osobne považujem drevený kurín na chadnejšie obdobia za nedsotačujce poskytnutie životných podmienok pre sliepky .. ale na to má asi každý svoj názor .. ale fajn, ako reklama je to dobré smajlík

11.1.2014 19:10
ponka1

XXX.XXX.88.99

Tohle je pro holuby,i když pro slepice,co žijí ve voliérách s kurníčkem jen pro nocování taky dobré smajlík

12.1.2014 22:46
Jiří Herynek

XXX.XXX.218.182

Večer, když jdu zavřít, vodu z misek vyleju, ráno v 6 při pouštění naleju teplou a za hodku, když holky lezou ven máj vodu akorát. Většinou to vydrží celý den, mám zasklene malé výběhy a tam se to ohřeje.

13.1.2014 18:15
katka83

XXX.XXX.58.244

Jiří Herynek napsal(a):
Večer, když jdu zavřít, vodu z misek vyleju, ráno v 6 při pouštění naleju teplou a za hodku, když holky lezou ven máj vodu akorát. Většinou to vydrží celý den, mám zasklene malé výběhy a tam se to ohřeje.

podobne to robím aj ja akurát výbeh je zafoliovaný kašírovanou fóliou a večer vylejem a ráno nalejem teplú vodu a nezamrzne im do večera.

13.1.2014 19:26
danis

XXX.XXX.188.108

littlemix napsal(a):
Vačšina si to zaobstará tak, že má tehlový kurín. ja osobne považujem drevený kurín na chadnejšie obdobia za nedsotačujce poskytnutie životných podmienok pre sliepky .. ale na to má asi každý svoj názor .. ale fajn, ako reklama je to dobré smajlík

No, nemůže mít každý cihlový kurník. Máme velké pozemky, ale v pronájmu a stavět na nich nesmíme.
Veškeré stavby jsou proto dřevěné a bez pevného spojení se zemí.
Každopádně i v zimě v mrazech dávám drůbeži 2x denně vlažnou vodu na pití, což si myslím je dostačující.
Topný kabel je dobrá volba pro chovatele, který nemá možnost k drůbeži tak často chodit.

13.1.2014 19:58
dorm

XXX.XXX.202.18

Bedřichu,neptal jste se jestli bude stačit jen adaptér ,nebo kompet se spirálou
Já jsem u Petra na ně koukal,že bych ty 5w přikoupil,ale pak nějak jsem zapoměl.Večer jsem pak četl příspěvek,tak mám radost s 10w.
to mělo být postačující

13.1.2014 20:08
katka83

XXX.XXX.58.244

littlemix napsal(a):

nie je drevený ako drevený my máme zateplený stena pozostáva z vrstvy drevo potom polystyren a zasa drevo a sliepočky nesú celú zimu

13.1.2014 20:22
reddriver

XXX.XXX.104.146

Na dnešek -7°C a 5W úplně bez krystalků, v druhém kurníku hrnec 5 cm ledu:)

13.1.2014 22:18
chov.

XXX.XXX.79.4

smajlík no dík !!
- já se dostal ke zvířatům až v 15 hod a vše již bylo OK /odjel sem ráno, ještě byla tma a -8 st na Moravu pro holuby/!
- a díky ohřevním kablíkům a automat. otvírání dveří jsem odjel v klidu a pohodě!!
- oboje si moc pochvaluji! / a není to ani reklama ani nejsem výrobcem/!
smajlík B.

Přidejte reakci

Přidat smajlík