Chovatelské zariadenie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2014 15:33
pe3k

XXX.XXX.70.146

Celkom zaujímavé riešenie chovatelského priestoru.
Prvá reportáž v relácii Farmárska Revue.

http://www.rtvs.sk/tv.programmes.detail/archive/156?date=11.01.2014

Rozumná a vecná diskusia bez invektív je vítaná smajlík

13.1.2014 16:08
dorm

XXX.XXX.202.18

Tak nejprve jsem si myslel na ukázce že je to danielbratislava a jeho zařízení..má něco podobného.Mě se to teda moc líbí jak u Dana fotky na fotu tak tady na videu.Oceňuji vzdušnost zařízení a otužilost zvířat.Přeci jen je to taková prevence před nemocemi
stavět s OSB jde jak karty a pěkně to vypadá,fakt pěknýsmajlík

13.1.2014 16:24
pe3k

XXX.XXX.70.146

dorm napsal(a):
Tak nejprve jsem si myslel na ukázce že je to danielbratislava a jeho zařízení..má něco podobného.Mě se to teda moc líbí jak u Dana fotky na fotu tak tady na videu.Oceňuji vzdušnost zařízení a otužilost zvířat.Přeci jen je to taková prevence před nemocemi
stavět s OSB jde jak karty a pěkně to vypadá,fakt pěknýsmajlík

Tiež mi to dost pripomína stavbu,ktorú tu prezentoval Dano.
Mna najviac zaujali tie posuvné dvere.Už som to u niekoho videl a určite ich aj ja spravím tak isto.Nakolko mám v pláne niečo podobné stvorit.

13.1.2014 16:27
tulhusi

XXX.XXX.227.46

Ja som velmi podobne niečo take videl u jedneho chovatela v Polsku,,je to už 2 roky dozadu ale stale nad niečim takym premyšlam.Je to velmi peknesmajlík

13.1.2014 18:20
dorm

XXX.XXX.202.18

jojo,ty dveře jsou vymazlený,na předělání by to u mě bylo i docela jednoduché.
Na prostor a proti úniku opravdu dobrý
hmmm...ale momentálně bojuju ještě s tou mojí o kousek záhonu a zatím to je 0:1 pro ní..
snad to uplichtuju, a budu mít další inspiraci u nového zařízení smajlík
A ještě někde vzít na všechno čas. (zatím cajk,plánuju tu být do 150) smajlík
Jak říkal můj kamarád smajlík
že by se v práci nadělalo tolika práce,kdyby nás od té naší práce nezdržovala ta podniková práce smajlíksmajlík

13.1.2014 18:39
ovecka

XXX.XXX.31.130

Moc pěkné, jenom mít lidi, aby to postavili. Mám dva dvojkurníky a další menší ubikace a když je plískanice, tak jsem docela mokrá. Tohle je paráda. Taky mám v každém ,,chlívku" krmení po ruce v soudcích od barev a je to šikovné. Jednou za týden je naplním a pak už jen sypu do krmítek. Nosím prakticky jen vodu. Ale střechu mezi to nemám. Dana smajlík

13.1.2014 18:50
hobby

XXX.XXX.60.163

je to vynikajúca inšpirácia pre mňa, tiež uvažujem do budúcna robiť ustajnenie pre sliepky a toto nelutujem že ste sem dali.. je vidieť, že je to kutil.. a autor tohto príspevku má u mňa palec hore..

13.1.2014 20:35
pe3k

XXX.XXX.70.146

Ja by som chcel niečo podobné hlavne z dôvodu čistoty priestoru.Nevravím,že neprskne pri daždi aj niečo pod strechu ale lepšie ako nič.A rozmery pozemku mi neumožnujú poskytnút hydine tolko m2 aby sa pri nepriazni počasia nebrodili v blate.
Akurát králiky nebudem dávat do priestoru pre sliepky...Pre tých mám už iné miesto..

13.1.2014 23:13
martinez

XXX.XXX.249.1

fúú tak to už áno fakt pekne urobené ale určite to aj dosť stálo :) vyrobiť takéto nječo aj ja nad niečim podobným rozmýšlam len sa bojím tej ceny za material smajlík

14.1.2014 21:36
Jiří Herynek

XXX.XXX.218.182

Jj. Super, když vidím, kolik mě stal ten můj krcalek a domek pro mladyho, tak typuji něco mezi 50-80.

Přidejte reakci

Přidat smajlík