Pri prezeraní anglického e-bay som narazil na takéto niečo.
Vraj to funguje ale ako,prezradí predajca až pri kúpe
A ušetrí to aj vela času...
Šarlatánstvo,čierna mágia?
Čo vy na to?
http://www.ebay.co.uk/itm/MAGNETIC-SEXER-FOR-HATCHING-EGGS-DAYOLD-CHICKS-DUCKS-QUAIL-ALL-POULTRY-/251427083202?pt=UK_Pet_Supplies_Poultry&hash=item3a8a38d3c2
Jojo, staré čarodějnice to používají i u lidí. Olůvko se podrží nad bříškem těhulky a když se závaží roztočí, narodí se holčička, když se kýve jako kyvadlo, bude to kluk.
Předpokládám, že se to u drůbeže používá stejně - kývání kohoutek, točení slepička.
Jako sranda dobrý, ale že by tomu někdo věřil...
Jojo, staré čarodějnice to používají i u lidí. Olůvko se podrží nad bříškem těhulky a když se závaží roztočí, narodí se holčička, když se kýve jako kyvadlo, bude to kluk.
Předpokládám, že se to u drůbeže používá stejně - kývání kohoutek, točení slepička.
danis
napsal(a):
A tajomstvo tohto zázraku je prezradené
Tak si skúsim vytočit pár kuričiek,ked začnem liahnut
Líbí se mi příspěvek z jednoho fóra :
Koupil jsem si mladá kachňata od chovatele, který používal magnet na sex a on tvrdil, že má 90% úspěšnost! Byl jsem trochu skeptický, ale on řekl, že pokud to budou chlapci ať je vrátím a peníze dostanu zpět.
Oba byli chlapci, ale stálo by to víc benzínu než náhrada je vrátit, a tak jsem přišel k Patrikovi, k můj oblíbený kachna!
Je to nesmysl, ale jsem rád, že jsem skončil s chlapcem :D