Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2014 20:16
pe3k

XXX.XXX.70.146

Pri prezeraní anglického e-bay som narazil na takéto niečo.
Vraj to funguje ale ako,prezradí predajca až pri kúpe smajlík
A ušetrí to aj vela času...
Šarlatánstvo,čierna mágia? smajlík
Čo vy na to?

http://www.ebay.co.uk/itm/MAGNETIC-SEXER-FOR-HATCHING-EGGS-DAYOLD-CHICKS-DUCKS-QUAIL-ALL-POULTRY-/251427083202?pt=UK_Pet_Supplies_Poultry&hash=item3a8a38d3c2

20.1.2014 20:28
dorm

XXX.XXX.202.18

konec kohoutů v evropěsmajlík

20.1.2014 20:39
danis

XXX.XXX.188.108

smajlíksmajlíkJojo, staré čarodějnice to používají i u lidí. Olůvko se podrží nad bříškem těhulky a když se závaží roztočí, narodí se holčička, když se kýve jako kyvadlo, bude to kluk. smajlík
Předpokládám, že se to u drůbeže používá stejně - kývání kohoutek, točení slepička.smajlík
Jako sranda dobrý, ale že by tomu někdo věřil... smajlík

20.1.2014 20:40
danis

XXX.XXX.188.108

smajlíksmajlíkJojo, staré čarodějnice to používají i u lidí. Olůvko se podrží nad bříškem těhulky a když se závaží roztočí, narodí se holčička, když se kýve jako kyvadlo, bude to kluk. smajlík
Předpokládám, že se to u drůbeže používá stejně - kývání kohoutek, točení slepička.smajlík

20.1.2014 20:43
pe3k

XXX.XXX.70.146

danis napsal(a):

A tajomstvo tohto zázraku je prezradené smajlík
Tak si skúsim vytočit pár kuričiek,ked začnem liahnut smajlík

20.1.2014 21:28
beginner

XXX.XXX.244.10

Líbí se mi příspěvek z jednoho fóra smajlík:

Koupil jsem si mladá kachňata od chovatele, který používal magnet na sex a on tvrdil, že má 90% úspěšnost! Byl jsem trochu skeptický, ale on řekl, že pokud to budou chlapci ať je vrátím a peníze dostanu zpět.

Oba byli chlapci, ale stálo by to víc benzínu než náhrada je vrátit, a tak jsem přišel k Patrikovi, k můj oblíbený kachna!

Je to nesmysl, ale jsem rád, že jsem skončil s chlapcem :D

21.1.2014 18:33
2mazutak

XXX.XXX.88.132

u někoho to funguje u někoho ne ale stačí jehla na niti nebo klíč na niti a nemusím podporovat nějakýho lumpa co se chce na neznalých lidech obohatit asi by to byla drahá zkušenost pro toho co to koupí je to vikuk vemte jehlu nit a zkuste si to ušetříte si zklamání i peníze smajlík

21.1.2014 20:29
danis

XXX.XXX.188.108

... u někoho to funguje, u někoho ne... smajlík
čím to asi bude???

Je to prostě náhoda! Střílet od boku můžete i bez blbinky na niti. smajlík

21.1.2014 20:53
pe3k

XXX.XXX.70.146

Jasne,že je to náhoda.
Ale predal už 8 ks tak sa predsa niekto našiel,čo tomu uveril smajlík

Přidejte reakci