Je zde prosím někdo ,kdo by byl z okolí Brna a vyzvedl mě v líhni Studenec 80-100 násadových vajec a poslal mě je. V líhni to dojednám.Oni neposílají a já to mám moc daleko -severní čechy.
S vaší odměnou a poštovným počítám. Pokud se to osvědčí bylo by to častěji.Vytvořené obaly bych mohl zasílat prázdné zpět.
Nebo někdo kdo jezdí trasu z Brna do severních čech-mostecko.
Všem za nabídky a návrhy řešení moc děkuji. Baví mě líhnout.
kamilek
napsal(a):
Je zde prosím někdo ,kdo by byl z okolí Brna a vyzvedl mě v líhni Studenec 80-100 násadových vajec a poslal mě je. V líhni to dojednám.Oni neposílají a já to mám moc daleko -severní čechy.
S vaší odměnou a poštovným počítám. Pokud se to osvědčí bylo by to častěji.Vytvořené obaly bych mohl zasílat prázdné zpět.
ahoj,jsem z Brandýsa nad Labem.Taky uvažuji si tam dojet pro vajíčka,ale je to tam a zpet 400 km. Když se ještě někdo přihlásí a podělíme se o náklady ,zajedu tam. tel. 777241123. Když jsem tam volal před týdnem,poslat vajíčka poštou odmítli. Navíc na doručování poštou jsou tady dost odrazující příspěvky
Domlouval jsem s p.Tyllerem ,ale řekl mě až si vyřeším dopravu ať se ozvu.Vejce májí za 5 Kč kus,to je super cena.Já osobně bych měl zájem o Dominant D102-zde se líhnou slepičky hnědé a kohoutci bílý .A je to prý dobrý na snášku i do drsnějších podmínek.
No výborně pane kolego již jsme dva ,já to mám ještě dál,ale fajn.Připojí se ještě někdo .
Samozřejmě dovoz je lepší než zasílat.Když to poveze někdo kdo líhne tak ví jak s tím zacházet.
Jinak dělají rozvoz při zakoupení 500 kuřat a více ,ale co bych dělal z 500 kuřaty.Mě jich stačí 60.
TAK SEM PIŠTE DALŠÍ A SNAD TADY Z TOHO NĚCO VZEJDE.
Mne nasadovky zasileji z GYRONU. Naposled v minulem roce jsem si nechal zaslat tu Gazdovskou hempsirku a taky jse lihnou kohoutky bile a kuricky krasne hnede. Letos mam uz objednany, no mrzne tak nezasilaji, ale budu brat ty Varia farm. Zasilaji na moji zodpovednost, ale obvykle nemam problem , vejce jsou dobre balena, fakt z vlastni skusenosti rikam, minimalni skody.
Pokud nepochodite u Dominantu, skuste Gyron. Myslim ze to taky vozi nekam kolem Ostravy.
patola
napsal(a):
Mne nasadovky zasileji z GYRONU. Naposled v minulem roce jsem si nechal zaslat tu Gazdovskou hempsirku a taky jse lihnou kohoutky bile a kuricky krasne hnede. Letos mam uz objednany, no mrzne tak nezasilaji, ale budu brat ty Varia farm. Zasilaji na moji zodpovednost, ale obvykle nemam problem , vejce jsou dobre balena, fakt z vlastni skusenosti rikam, minimalni skody.
Pokud nepochodite u Dominantu, skuste Gyron. Myslim ze to taky vozi nekam kolem Ostravy.
odkud jste jestli to neposílají jenom na moravu děkuji
kamilek
napsal(a):
Tak vážení problém vyřešen .Farma Březiny u Děčína nabízí rozvoz po trase Studenec -Děčín za poplatek 300Kč s vyzvednutím kdekoliv po trase .Jedná se o násadová vejce i kuřice.To je fajn ne a já jim za to děkuji. Kontakt: drubez.dc@seznam.cz
http://www.drubez-dc.estranky.cz/ pani Kloudová
Napsala mě :
Jistě, nabízím pouze možnost dopravy za paušál 300,- Kč. Ceny vajec i kuřic
si určuje líheň. Pokud bude mít ještě někdo zájem, může se ozvat a objednaná
vejce či kuřata vyzvednout kdekoliv po cestě. Trasa je zveřejněná na mých
stránkách.
Termín budu mít potvrzený příští týden, nerozhoduji o něm já, ale líheň.
Jakmile jej budu vědět, zveřejním jej na stránkách. Objednávky nejpozději
dva dny předem, abychom upřesnili místo předání. Od každého budu potřebovat
telefon, abych včas podala zprávu, kdy se budu blížit k místu předání. Na
adresu nezajíždím, každý si bude muset přijet na trasu na domluvené místo ve
stanovený čas.
--
S pozdravem
Kloudová
http://www.drubez-dc.estranky.cz/
Zadavatel vlákna přeje hodně úspěchů.