je pravda že kvokají ale né každá bude kvokat třeba já mám kmen 1.3 tříleté slepice s kohoutem a ani jeden rok nekvokaly
řekl bych že každý rok vám kvokat nebude ale jeden rok jedna druhý rok druhá a po roce se vystřídají
chtěl jsem je i líhnout ale kohoutka chytla kuna a přežil a bojí se všeho a nepojímá slepičky nezajímá takže nejsou oplodněný a zkoušel jsem 3 líhnou a na poprví 1 kuře z 15 vajec a jinak nic
sedly mi hibridky takže seděly na nic
eště se vás zeptám jaký ráz chcete chovat
na kvokáni jsou bych řekl žíhaný ale volba je vaše
Wyandotky kvokají pravidelně každým rokem, někdy i dvakrát za sezonu. Mám žluté kolumbije, teď už jedna sedí a stříbrné černě lemované a kvokají obojí. Sedí spolehlivě a jsou urputné matky. Shodnou se s jinou drůbeží, ale jak se píše plůtek 60 cm je nezastaví. Vcelku spolehlivě přeletují 80-100cm plůtky. Dana
Wyandotky kvokají pravidelně každým rokem, někdy i dvakrát za sezonu. Mám žluté kolumbije, teď už jedna sedí a stříbrné černě lemované a kvokají obojí. Sedí spolehlivě a jsou urputné matky. Shodnou se s jinou drůbeží, ale jak se píše plůtek 60 cm je nezastaví. Vcelku spolehlivě přeletují 80-100cm plůtky. Dana
Uživatel s deaktivovaným účtem

holis
napsal(a):
Moje srdcová záležitost
Zdr. vyandotka černá
pěkný...!
Uživatel s deaktivovaným účtem

holis
napsal(a):
červené taky rád.
A kdo by měl velké černé, beru hned. Třeba i vejce.
moc pěkné...!
tom555
napsal(a):
A to bývá pravidelně???
zdr. žíhané a kdo by měl násadová vejce nějakého pěkného rázu napište na meil:chovatelceskychslepic@seznam.cz děkuji
Tak jsem o víkendu vyhrál čestnou cenu na zdr. vyandotky žíhané 95,5 bodů
Omluvte ten bordel
Ahoj všem,
Chovám zdr. vyandotky červené a zatím se mi nedaří sehnat nepříbuzného červeného kohoutka. Chovám ze zdr. vyandotek ještě černé, koroptví vlnité a oranžové koroptví vlnité(k nim už nepříbuzného kohoutka mám). Otázka zní: pokud neseženu nepříbuzného kohoutka, tak jakého ze zmíněných kohoutů ( černého, koroptvího vlnitého, nebo oranžového koroptvího vlnitého) by jste na ty červené pustili? Díky za vaše názory! Já bych na ně pustil toho černého, ale nechci vás ovlivňovat!
Ahoj Holis
holis
napsal(a):
Ahoj všem,
Chovám zdr. vyandotky červené a zatím se mi nedaří sehnat nepříbuzného červeného kohoutka. Chovám ze zdr. vyandotek ještě černé, koroptví vlnité a oranžové koroptví vlnité(k nim už nepříbuzného kohoutka mám). Otázka zní: pokud neseženu nepříbuzného kohoutka, tak jakého ze zmíněných kohoutů ( černého, koroptvího vlnitého, nebo oranžového koroptvího vlnitého) by jste na ty červené pustili? Díky za vaše názory! Já bych na ně pustil toho černého, ale nechci vás ovlivňovat!
Ahoj Holis
na cervene nejlip zluteho cerny muze byt taky ale zkazi lesk
Zdr. Vyandotky žluté kolumbijské a kdo by měl zájem o násadová vejce tak mám tady na ifauně inzerát.
Kdo by chtěl Lonského Kohouta Vyandotky zdrobnělé žíhané tak mám na prodej. Na poslední výstavě 95b ČČ. budu si do příštího roku nechávat po něm kuřičky a je mi líto zabít tak pěkného kohouta. Kdyžtak pište do zpráv