Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2014 19:34
rumbaba

XXX.XXX.219.2

Dobrý den chci začít s chovem zdr. wyandotek ale neví jaké barevné rázy jaké máte vy dejte sem prosím foto a skušenosti s chovem děkuji moc

2.2.2014 10:56
rumbaba

XXX.XXX.219.2

To nikdo nechová wyandotky

2.2.2014 12:43
habado

XXX.XXX.3.75

Já mám zw. oranžově vlnitésmajlík

2.2.2014 13:21
wyandotte

XXX.XXX.61.205

Ja mam zdr lososove . Inak na nete je toho plno o ich chove aj ich farebne razy len skuste pohladat . A aj tu na ifaune je o nich toho habadej len skuste napisat do vyhladavaca wyandotka.

2.2.2014 14:03
arlen

XXX.XXX.150.153

2.2.2014 14:04
arlen

XXX.XXX.150.153

Přidám ještě jednu fotečku.

2.2.2014 16:59
havok

XXX.XXX.7.106

rumbaba napsal(a):
To nikdo nechová wyandotky

Mi chovame lososove cerne a cernobile , jak se povede tak i perlove

2.2.2014 18:28
ivankav

XXX.XXX.213.224

Wyandotky a ještě k tomu zdrobnělé - krása na výstavu, to josmajlíksmajlíksmajlík, kvokavostsmajlíksmajlíksmajlík, ale snáškasmajlíksmajlík

2.2.2014 18:42
johnny117

XXX.XXX.231.94

Můžu mit dotaz? Mam 3 slepicky zdrobnele wyandotky. 2 jsou zlute kolumbijske a jedna je oranzova vlnita. Mam k nim 2 kohoutky. No a jelikoz slepicky uz snasi tak jsem je oddelil aj s kohouty a chci vyzkouset jestli budou kvokat. Nechavam jim vejce na hnizde od patku jsou tam 2. No ale problem je v pojimani. Kohoutci jsou aktivni a zkousi to na kazdou i 20x denne! :D Jenze slepicky je nechteji nechat a utikaji pred nema! Nevite cim to je? A jestli se to upravi?

2.2.2014 19:51
rybka

XXX.XXX.143.32

No pane jo.....já bych také utíkala, kdyby to na mě ten můj zkoušel 20 x denně. smajlík
Slepiček máte málo a za chvíli budou na zádech celé ztrhané. Pokud máte možnost nějaké jim přidat ( třeba pár, které máte jen na vejce ), udělejte to, aby se kohout ,, vyřádil " , nebyl až tak akční a slepičky si mohly dopřát i trochu klidu. Chudiny jsou neustále ve stresu.
Já měla takového náruživého amroksáka a i když měl dost svých slepic, zaměřil se hlavně na jednu, kterou stále honil a nedal jí pokoj ani když seděla na hnízdě, ostatní jen tak odbyl, aby se neřeklo. Když tu svou favoritku ztratil z očí, dělal hrozný povyk a běhal jak smyslů zbavený než ji zase objevil. Pak si chudina vytrpěla svoje ( asi za trest ). Slepičku jsem musela vždy na pár dní separovat, aby se zhojila. Nakonec jsem ho nahradila kohoutem jiným. Ten už pojímal průběžně všechny a ,, slušně ". smajlík

2.2.2014 20:39
johnny117

XXX.XXX.236.115

Kohoutci byli mezi velkyma ale tam to bylo stejne! Slepice si z nich delali akorad srandu. Protoze ti chudacci na nich jezdili jak na kon ismajlík tak snad se to upravi.... Protoze ja jsem snad jeste nevidel aby si skocili. A kdyby nahodou slepicka/y sedli tak aby nesedeli jen tak na prazno! Mam z toho tezkou hlavu!

2.2.2014 21:10
vlastik88

XXX.XXX.92.152

ja chovu tyto wyanodotky a mam je prvni rok tak jsem zvědavy jake to bude bral jsem je kvuli toho že hodně kvuči tak jsem zvědavy chovam i hedvabničky a stěma jsem moc spokojeny smajlík

2.2.2014 21:40
terezakl

XXX.XXX.100.61

johnny117 napsal(a):
Můžu mit dotaz? Mam 3 slepicky zdrobnele wyandotky. 2 jsou zlute kolumbijske a jedna je oranzova vlnita. Mam k nim 2 kohoutky. No a jelikoz slepicky uz snasi tak jsem je oddelil aj s kohouty a chci vyzkouset jestli budou kvokat. Nechavam jim vejce na hnizde od patku jsou tam 2. No ale problem je v pojimani. Kohoutci jsou aktivni a zkousi to na kazdou i 20x denne! :D Jenze slepicky je nechteji nechat a utikaji pred nema! Nevite cim to je? A jestli se to upravi?

Tyyy jo teda nezlob se na mě, ale dva kohoutky na tři slepičky???? Já být jednou z nich tak ti to nějak vrátím.... Jeden kohout by měl mít kolem 5 slepicek když už...... Nediv se, že nesnáší když jim kohouti nedají pokoj. Chudinkysmajlík
Nemyslim to zle nebo kousavě, ale je to tak - jeden kohout by jim bohatě stačil..... Nebo zkus sehnat ještě slepičky. Každopádně jak už tady někdo říkal - Buď dát slepice dohromady s "vajíčkovými" a nebo aspoň dát pryč jednoho kohouta...smajlík
Přeju ať ti to vyjde a slípky sednou na svoje vajíčka.
Terka

2.2.2014 22:12
lkuki

XXX.XXX.151.26

vlastik88 napsal(a):
ja chovu tyto wyanodotky a mam je prvni rok tak jsem zvědavy jake to bude bral jsem je kvuli toho že hodně kvuči tak jsem zvědavy chovam i hedvabničky a stěma jsem moc spokojeny smajlík

příště si prosím vyfoťte svoje slípky !smajlík

2.2.2014 22:28
vlastik88

XXX.XXX.92.152

lkuki napsal(a):

ja vim mě se nechtělo ale běžet ven :D tak jsem stahl ty vaše a mam stejěn krasne jako vy jsem ty svoje koupil na vystavě u nas v těrlicku kolecki :)

2.2.2014 22:36
vlastik88

XXX.XXX.92.152

lkuki napsal(a):

a dalo by se domluvit potom jak by mi začali kvokat že bych si od vas koupil vajička pro změnu krve ? teda pokad by to nevadilo když mate stejne zbarveni jako ja

2.2.2014 22:44
lkuki

XXX.XXX.151.26

no to by šlo ale poštou neposílam,a u me je to časove omezeny protože pak budu spojovat kmeny dohromady kvuli placu pro kuřata a taky podle snašky mam jenom 2 slípky ,jinak mám kohouta ze slovenska

2.2.2014 22:50
vlastik88

XXX.XXX.92.152

lkuki napsal(a):
no to by šlo ale poštou neposílam,a u me je to časove omezeny protože pak budu spojovat kmeny dohromady kvuli placu pro kuřata a taky podle snašky mam jenom 2 slípky ,jinak mám kohouta ze slovenska

aha a odkud jste ? ja jsem okres karvina

2.2.2014 22:51
lkuki

XXX.XXX.151.26

okres Kroměříž, Vítonice

3.2.2014 14:16
johnny117

XXX.XXX.239.160

terezakl napsal(a):
Tyyy jo teda nezlob se na mě, ale dva kohoutky na tři slepičky???? Já být jednou z nich tak ti to nějak vrátím.... Jeden kohout by měl mít kolem 5 slepicek když už...... Nediv se, že nesnáší když jim kohouti nedají pokoj. Chudinkysmajlík
Nemyslim to zle nebo kousavě, ale je to tak - jeden kohout by jim bohatě stačil..... Nebo zkus sehnat ještě slepičky. Každopádně jak už tady někdo říkal - Buď dát slepice dohromady s "vajíčkovými" a nebo aspoň dát pryč jednoho kohouta...smajlík
Přeju ať ti to vyjde a slípky sednou na svoje vajíčka.
Terka

Dobra tedy.. Oddelim toho hezciho a schopnejsiho! smajlík Dekuju za rady

3.2.2014 16:36
rybka

XXX.XXX.143.32

johnny117 napsal(a):
Dobra tedy.. Oddelim toho hezciho a schopnejsiho! smajlík Dekuju za rady

No, zase když chcete kvalitní odchov tak toho ,, hezčího a schopnějšího " ( hlavně bez exteriérových vad ), dejte ke slepičkám. Když oddělíte jednoho ze dvou kohoutů a nebude na očích tomu druhému, částečně se zklidní a nebude slepičky tak ,, drtit " protože je bude mít sám pro sebe. Druhý kohout mu nebude konkurovat. Když je mezi kohouty rivalita, snaží se každý z nich pojmout co nejvíce slepiček.
Někdy to není na škodu kvůli oplozenosti, ale to není váš případ. Vy máte pouze tři slepičky. Jedná se o chovy kde je víc slepic.

3.2.2014 20:19
johnny117

XXX.XXX.225.28

rybka napsal(a):
No, zase když chcete kvalitní odchov tak toho ,, hezčího a schopnějšího " ( hlavně bez exteriérových vad ), dejte ke slepičkám. Když oddělíte jednoho ze dvou kohoutů a nebude na očích tomu druhému, částečně se zklidní a nebude slepičky tak ,, drtit " protože je bude mít sám pro sebe. Druhý kohout mu nebude konkurovat. Když je mezi kohouty rivalita, snaží se každý z nich pojmout co nejvíce slepiček.
Někdy to není na škodu kvůli oplozenosti, ale to není váš případ. Vy máte pouze tři slepičky. Jedná se o chovy kde je víc slepic.

Nez jsem dosel odpoledne domu, tak se kohouti oddelili sami! smajlík Jeden z nich se totiz prestehoval k velkym slepicim a tam si oblibil jednu, kterou prohanel zbytek dne! smajlík takze ted uz budu jen cekat a snad se dockat kuratek!

4.2.2014 19:49
terezakl

XXX.XXX.100.61

johnny117 napsal(a):
Nez jsem dosel odpoledne domu, tak se kohouti oddelili sami! smajlík Jeden z nich se totiz prestehoval k velkym slepicim a tam si oblibil jednu, kterou prohanel zbytek dne! smajlík takze ted uz budu jen cekat a snad se dockat kuratek!

Tak parádasmajlík Přeju hodně kuřátek a pak nám je nezapomeň ukázatsmajlík
Terka

Přidejte reakci

Přidat smajlík