matysatkoo
napsal(a):
Dobry den chovám Fenixky oranžovokrké a mám problém stím že slepica mi škube kohouta máte stím nějaké zkušenosti popřípadě co stim dělat?
Bylo by dobré napsat, jak velký má drůbež výběh, jak početný máte kmen, složení krmné dávky, stáří drůbeže, atd,atd. Bez toho Vám těžko někdo poradí.
wyandotte
napsal(a):
Dá sa to riešiť buď okuliarmi pre hydinu alebo zasťipnúť konček zobáka sliepke :) v podstate to je už jedno aký je tam výbeh alebo čím dotyčný krmi ked sa to raz sliepka naučila ťažko sa to odučí :)
To je otázka....
Ale navíc by se mohl vyhnout problémům pro příště.
Pokud jich máte více a dělá to jen tato, tak jí zabte, jakmile okusí maso, je to pak zlozvyk. Pozor, můžou to okoukat ostatní. Bude to dělat furt. Pokud ji potřebujete, zkuste doplnit živočišné bílkoviny, nějak je zabavit, hrabankou, hlávkou zelí na provázku a pak je možnost dát brýle, jak již bylo psáno....
lydie
napsal(a):
To je otázka....
Ale navíc by se mohl vyhnout problémům pro příště.
to máte pravdu pri dalšom odchove by mu to určite pomohlo :) mne toto robili milflerky dával som im všeličo grit , zelené , všeliaké zrno ako je napr kukurica žito jačmeň .....rozdrvené škrupiny s vajíčok , ale nič nepomohlo a časom sa to rozšírilo medzi všetky , večšinou sa sliepky medzi sebou moc neozobávaly oni hlavne ozobávaly kohútov tie lesklé perá na závese krčnom aj na chrbte ... odvtedy som naliahol a mladé som dal do inej voliery už od mala aby sa to nenaučily . staré pomály likvidujem do polievky :)