ronx
napsal(a):
1. Maju tieto kacky zachovany pud sedenia a vodenia mladych ?
2. Kde by sa dali tieto kacky popripade nas. vajcia zohnat ?
3. Kolko by mohla priblizne byt ich ceny ?
Dakum za odpovede
Dobrý den,
1.ano mají zachovaný pud sezení a vodení mladých ale někdy se stane vyjímka a kachna nesedne
2.tady na Ifaune je inzeratu dost takže kdo hleda najde
3.kacer se pohybuje okolo 300kč kachna okolo 200kč
ronx
napsal(a):
1. Maju tieto kacky zachovany pud sedenia a vodenia mladych ?
2. Kde by sa dali tieto kacky popripade nas. vajcia zohnat ?
3. Kolko by mohla priblizne byt ich ceny ?
Dakum za odpovede
1. Nemají zachovaný pud sezení a jen velmi zřídka se vyskytne jedinec s tímto pudem, který by se mně z chovu vyřadit.
2. U chovatelů.
3. Kvalitní a opravdu čistokrevné jedince jedině na výstavách ČSCH a cena pod 500,-Kč je podezřelá.
marysh
napsal(a):
1. Nemají zachovaný pud sezení a jen velmi zřídka se vyskytne jedinec s tímto pudem, který by se mně z chovu vyřadit.
2. U chovatelů.
3. Kvalitní a opravdu čistokrevné jedince jedině na výstavách ČSCH a cena pod 500,-Kč je podezřelá.
ja se na to vyprdnu asi fakt neumim číst
vždyt jsem tam četl kačica pižmova
moc se omlouvám ronx
marysh
napsal(a):
2. U chovatelů.
Samozdřejmě má pán Marian pravdu.Ještě jednou se omlouvám
marysh
napsal(a):
Musel jsem zareagovat na Vaší odpověď, promiňte. K Vaši chybě by nedošlo, kdyby už konečně začali Slováci používat místo nesprávně - kačica pižmová - ten správný název - pižmovka domácí.
Nic se neděje.Ale já jsem tomu rozuměl ,ale nevím proč sem tam napsal o pižmovce. Stím názvem samozdřéjmě by to bylo lepší ,ale i tak se tomu dá porozumět .
marysh
napsal(a):
Musel jsem zareagovat na Vaší odpověď, promiňte. K Vaši chybě by nedošlo, kdyby už konečně začali Slováci používat místo nesprávně - kačica pižmová - ten správný název - pižmovka domácí.
u nas na Slovensku sa jednoznacne pouziva nazov pižmová kačica, cize tak je to u nas spravne