Dobrý den chovám hempšírky mám kmen 1.4 plus 2 sasexové hybridky. Jedna z hempšírek mi zasedla takže mám na dvoře 5 slepic a kohouta a mám problém snáší mi DENĚ 5 vajec je to normální já jsem rád ale bojím se aby neuhynuly.Krmím pšenicí´,kukuřicí, ječmenem,řepou, cuketou v létě, a co si najdou. Co mám dělat mám je nechat nebo snášku něják zmírnit děkuji
rumbaba
napsal(a):
Dobrý den chovám hempšírky mám kmen 1.4 plus 2 sasexové hybridky. Jedna z hempšírek mi zasedla takže mám na dvoře 5 slepic a kohouta a mám problém snáší mi DENĚ 5 vajec je to normální já jsem rád ale bojím se aby neuhynuly.Krmím pšenicí´,kukuřicí, ječmenem,řepou, cuketou v létě, a co si najdou. Co mám dělat mám je nechat nebo snášku něják zmírnit děkuji
Proč máte být rád, že vám takhle krásně nesou je vidět, že je o ně postráno, tak vám to vrací takhle určitě nic neměnit a nechat je v tak jak žily doposud však nebojte oni si dají přestávku
Mě taky nesou krásně od 37 slepic z toho 2 kvočí denně okolo 30 vajec
Ať se daří.
Uživatel s deaktivovaným účtem

rumbaba
napsal(a):
Děkuji šlo mi o to aby nehynuly nebo něco
Jsou to slepice, ty snasi vejce, je to jejich zivotni podstata. Takze maximalne se mohou, teoreticky, vycerpat a prestat snaset, ale zeby uhynuly tim, ze snasi den co den, to tezko.
PS: April uz byl...