V kolik ráno otvíráte kurníky?;o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2014 17:56
LadyFarm

XXX.XXX.72.241

Zdravím Vás...
Chci se zeptat,v kolik ráno vypouštíte slepice?Já jim chodím otevřít kurník o půl sedmé,dostanou krmení a čerstvou vodu.Někdy se mi stane,že nestíhám,musím odvézt děti do školy a školky a dostanu se na dvorek až v 8hod a to je pak nadělenísmajlík.Mám pocit,že je ten den i míň vajíček.Může mít ta hoďka a půl vliv na snůšku?smajlíkTak mi dejte vědět,v kolik otvíráte kurníčky a vypouštíte slepičky?smajlík

8.4.2014 19:05
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

LadyFarm napsal(a):
Zdravím Vás...
Chci se zeptat,v kolik ráno vypouštíte slepice?Já jim chodím otevřít kurník o půl sedmé,dostanou krmení a čerstvou vodu.Někdy se mi stane,že nestíhám,musím odvézt děti do školy a školky a dostanu se na dvorek až v 8hod a to je pak nadělenísmajlík.Mám pocit,že je ten den i míň vajíček.Může mít ta hoďka a půl vliv na snůšku?smajlíkTak mi dejte vědět,v kolik otvíráte kurníčky a vypouštíte slepičky?smajlík

Zdravím, tak může to být ovlivněno tím jestli slepice nemají v kurníku zrní a čekají na vás až do té 8 hodiny a pak ho až dostanousmajlík Třeba já ho tam nemám, protože je pouštím po 6 hodině, takže tou dobou ještě nepochodují po kurníku, tak by to tam bylo zbytečné smajlík Na zeleném jsou od 6 až do večera dokud si nezalezou což je 19:00-20:00 ráno hned vyletí na trávu a pak jdou do korytka se najíst, a pak hned zase na trávu smajlík dneska 29 vajec od 37 slepic z toho 2 kvočí včera 31, takže ja jsem VELICE SPOKOJEN smajlíksmajlík

8.4.2014 19:11
rumbaba

XXX.XXX.219.2

v 7 hodin

8.4.2014 19:19
ovecka

XXX.XXX.31.130

V 6:30. Přes víkend někdy i v 9:00. Na vajíčka vliv nevidím. Je pravda, že v kurníku mají krmení, ale voda je venku. Dana

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2014 19:22

o 8 a niekedy aj o pol9 rano ako vstanem,,a nic sa nedeje sliepky nesu pekne,,

8.4.2014 19:41
honzapm

XXX.XXX.29.18

Až vstanu. Ony to chápou. A kohout taky.

Kurník je pro mne kurník. Tj. pouze hřady.
Ostatní (kukaně, koryto, voda) je v maštali.
Kurník je dřevěný chlívek v kamenné maštali.

8.4.2014 20:06

V pracovni dny 6:15, vikend az vstanu, ale kde jsou casy dlouheho spani, takze 8-8:30. Zrni a hnizda v kurniku, voda venku. Vliv na snasku to podle mne nema, zvlaste na tu odpoledni smenusmajlík

9.4.2014 06:45
LadyFarm

XXX.XXX.72.241

ondře.j. napsal(a):
Zdravím, tak může to být ovlivněno tím jestli slepice nemají v kurníku zrní a čekají na vás až do té 8 hodiny a pak ho až dostanousmajlík Třeba já ho tam nemám, protože je pouštím po 6 hodině, takže tou dobou ještě nepochodují po kurníku, tak by to tam bylo zbytečné smajlík Na zeleném jsou od 6 až do večera dokud si nezalezou což je 19:00-20:00 ráno hned vyletí na trávu a pak jdou do korytka se najíst, a pak hned zase na trávu smajlík dneska 29 vajec od 37 slepic z toho 2 kvočí včera 31, takže ja jsem VELICE SPOKOJEN smajlíksmajlík

Tak to je opravdu hezké-pochvala velikásmajlíkSnad se k něčemu podobnému také dopracuji.Kolikrát si už říkám,jojo je to fajn 15 vajec od 22slepic a pak si ty potvůrky vzpomenou,že by mohly začít přepeřovat a je po vajíčkáchsmajlík

9.4.2014 13:31
faith68

XXX.XXX.203.112

Ked nestihate kvoli detom,tak ich iba vypustite a nakrmite si ich neskor.

9.4.2014 13:32
trnka

XXX.XXX.86.120

ja som naucena vstavat skoro rano, takze moje potvorky uz pobehuju vonku o piatej v lete su spokojne v zime sa im moc nechce ale ja zas neskor nemozem nestihala by som do prace

10.4.2014 14:22
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

Mám kurník tak, že pod ním je prostor, který je uzavřen, ale prosvětlen sklem, takže tam mají vodu a zrní. Ráno vstávají tedy podle světla a jdou si do toho prostoru. Když jdu do práce, tak je pouštím do výběhu, o víkendu i déle mezi 8-9.
Plánuji tak i nové zařízení, že pod ním bude plocha, 1,5*3 m a tam si bude 5 nosnic pobývat, až pojedu na dovolenou, 2 voliéry po 5*3 m chci opatřit malým pletivem, abych mohl bez starostí odjet na týden. Bez zavírání, do vody přidám trochu acidomidu a souseda počlu sebrat vajíčka a doplnit zásobníky na zrní a vodu jednou za 3 dny, a budu mít klid, že je nic nesežere. Bohužel nemohu pouštět, ale i to má své výhody.

10.4.2014 15:35
hanak01

XXX.XXX.145.250

Poustim je okolo 6 ven na travu nez si vse pokrmim a pak do vybehu a prez vikend mezi 8-9! :)

30.6.2014 12:47
tom555

XXX.XXX.18.68

Celý týden pouštím mezi půl sedmou až sedmou.V kurníku mají vodu i krmení i hnízda

30.6.2014 16:24
linduš

XXX.XXX.164.146

před čtvrtou, o víkendu kolem šesté. teda pokud jsou zavřenésmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík