Dobrý den,prosím Vás o radu, zda ty dvě z prava jsou kačeny nebo kačeři? Vlevo je kačer to víme. Mnohokrát Děkuji za odpověď. Věrka
skúste napísať vek , alebo či sú aspom rovnako staré všetky kusy na foto , lebo tá v strede je určite kačica ale to na pravo s foto neni tak úplne jasne vidieť , ak sú všetky rovnako staré tak je to káčer a dve kačičky , ale ak je to mladší jedinec tak to bude asi káčer , príde mi to s foto ako mladý kačer
myslim ze mate 1,2. ten vlavo je kacer plus dve kacenky. ta druha je troschu vacsia ale to moze byt aj tym ze sa viac krmila alebo je tam prikrizena barbaria. pockajte si na vajcika a budete si ista. myslim ze keby ste tam mali dvoch kacerov a jednu kacenku tak jeden by bol urcite utlacany tym druhym
percheron
napsal(a):
myslim ze mate 1,2. ten vlavo je kacer plus dve kacenky. ta druha je troschu vacsia ale to moze byt aj tym ze sa viac krmila alebo je tam prikrizena barbaria. pockajte si na vajcika a budete si ista. myslim ze keby ste tam mali dvoch kacerov a jednu kacenku tak jeden by bol urcite utlacany tym druhym
uz muj deda rikal myslet je hovno vedet.nechapu proc zacatecnikum radi jini zacatecnici kteri maji asi doma kristalovou kouli a vi co s cim bylo prikrizeny ale nepoznaji na fote ze to je evidentni kacer.podle bradavic nad zobakem,chocholkou na hlave,velikosti.takze mate slovy dva kacery a jednu kachnu.
Snad mě tu nikdo neoznačí za amatéra, který drze radí amatérům.
Pižmovky (1,3) mám přes dvacet let.
Já bych si na základě téhle jediné fotky opravdu nebyl 100% jistý tím,
že zvíře vpravo JE kačer.
Na druhou stranu nechci věřit tomu, že je to SRPNOVÁ mladá kachna.
Vypadá to na minimálně dvou-tříletou kačenu, možná i matku té prostřední.
Pro absolutní jistotu nám pošlete další snímky nebo ideálně video,
třeba když je ráno pustíte. Podle chování se to pozná dost dobře.