Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2014 21:55
pajakrejcirikova

XXX.XXX.140.21

Mám naloženou líheň 90vajec.Prosím jak dlouho je můžu mít mimo líheň při kontrole oplozenosti?Myslíte,že to můžu zvládnout na jednou?Není problém je nechat mimo líheň až půl hod??Díky za Vaše rady.smajlík

26.4.2014 08:19
Jiří Herynek

XXX.XXX.218.182

půl h by nemělo vadit, pokud se výrazně neschladí, třeba aby nebylo v místnosti 5 st., kvočna taky sleze treba na hodinku

26.4.2014 09:46
pajakrejcirikova

XXX.XXX.140.21

Děkuju,já jsem si říkala taky,že kvočna sleze,ale měla jsem obavy ať něco nepokazím.Mám v pokoji s líhní 22-23.přitápím.Díky.

16.5.2014 17:56
vlastik88

XXX.XXX.92.152

dobry den mam aůe asi takovy stejny dotaz měl jsem kvočnu na vejcich ale slezla dva dny před lihnutim vajička byli dost chladne ani ne vuebc teple ale naštěsti mi kvučela dalši kvočna tak jsem ji tam rychle dal a kuřata se mi maji lihnout v ponděli ale u mě je problem ten že ja ji měl v kraličaku venku děkuji za odpověd :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.5.2014 18:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

vlastik88 napsal(a):
dobry den mam aůe asi takovy stejny dotaz měl jsem kvočnu na vejcich ale slezla dva dny před lihnutim vajička byli dost chladne ani ne vuebc teple ale naštěsti mi kvučela dalši kvočna tak jsem ji tam rychle dal a kuřata se mi maji lihnout v ponděli ale u mě je problem ten že ja ji měl v kraličaku venku děkuji za odpověd :)

No, priste, prosim, alespon interpunkci, lepe se v tom clovek vyzna. Zrejme se ptate, jestli se Vam neco vylihne. Kdyz nevite, jak dlouho byla kvocna pryc, ztezi poradime. Takto kratce pred lihnutim bych uz proste pockal, co z toho bude. Pri nejhorsim budete mile prekvapen, ze se neco vylihlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík