Je to supr,ale dám asi méně vajíček,dneska jsem dával 35ks a lepe se obrací.bambus mi roste na zahradě.
Mam sice liahen,ale asi 2.tyzdne mi kvokala sliepka Ayam Cemani.Sedela v hniezde,aj ked pod sebou nic nemala a zacal som sa o nu trochu bat.Tak som vybral 5 vajec z liahne (mali 2.dni do liahnutia)a dnes uz je pod kvockou 5 kuriatok.Kedze je este mlada a kvoka 1x tak som nechcel riskovat a podsadil som ju vaj.Aracana.
merfi
napsal(a):
Mam sice liahen,ale asi 2.tyzdne mi kvokala sliepka Ayam Cemani.Sedela v hniezde,aj ked pod sebou nic nemala a zacal som sa o nu trochu bat.Tak som vybral 5 vajec z liahne (mali 2.dni do liahnutia)a dnes uz je pod kvockou 5 kuriatok.Kedze je este mlada a kvoka 1x tak som nechcel riskovat a podsadil som ju vaj.Aracana.
Ayam Cemani je úžasné plemeno. Chcem sa spýtať že kde ste ich zohnali a koľko asi stáli?
ttino
napsal(a):
Už sa liahne drobotina.
dobrý den koupil jsem si housata landéské a chci se zeptat zasedne mi landéska nebo budu muset dát vejce do líhně děkuji
ttino
napsal(a):
Ayam Cemani je úžasné plemeno. Chcem sa spýtať že kde ste ich zohnali a koľko asi stáli?
Prve 2+1 som kupoval od p.Ferjencika z Ba.Nechal som si z nich 10kuriatok a objednal nasadove vaj.z Nemecka,takze mam teraz 4.nepribuznych kohutov
Kupoval som aj nasadove vajcia Ardenskej sliepky.Po vyliahnuti su cierne ako Cemani,len su o nieco mensie