Jak má vypadat penis u housera

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2014 22:35
nitram306

XXX.XXX.3.121

Dobrý den,
obracím se na Vás s dotazem ohledně penisu u housera. V loňském roce jsem pořídil kmen husí Pomořanských. Jednalo se dle chovatele o dvouletou chovnou páru (která měla vyvádět již housata) a k této mi prodal ješte další mladou husičku. Postupem času jsem bohužel i zde na ifauně na tohoto chovatele nalezl spoustu negativních komentářů...
K dnešnímu dni mi husy nanesly asi 40 vajček. Bohužel postupně jsem zjišťoval, že všechny čisté. Husy mají ve výběhu lódnu na maso s vodou. Husičky jsou na hlavách oškubané, záda mají špinavé - pošlapané. Bohužel nikdy jsem páření neviděl, ani od chovatelů zmiňovaný hlasitý projev pojímání taky neslyšel. Již delší dobu se snažím přijít na příčinu neúspěchu, kdy jsem se doslechl o možné blokaci penisu, který nemůže z kloaky ven. Dnes jsem tedy chytl housera, kdy penis šel docela jednoduše vytlačit, ale nejsen si jistý, zda je v pořádku. Nechtěl jsem ho trápit a studovat, ale penis je tvořený jakoby dvěmi hadičky, kdy jedna je silnější a druhá je k této přirostlá. Připadá mi že u něj došlo ke srůstu a nedojde k jeho potřebnému vyjetí z kloaky. Délka penisu je asi 4 cm a je zatočený - snažil jsem se to nafotit...
Předem děkuji za věcné odpovědi. Již mám zamluveného druhého housera, ale chtěl bych přijít na příčinu problému.
S pozdravem
MZ

19.5.2014 22:41
nitram306

XXX.XXX.3.121

nitram306 napsal(a):
foto 2.

Zde na foto 2 jsou patrny obě dvě "hadičky" jak jsou při sobě podélně srostlé. Penis má šroubovitý tvar a nedá se rozmotat (natáhnout).

19.5.2014 23:08
tomsuch

XXX.XXX.169.168

Dobrý den příjde mi to jako uplně normální penis housera. Takže je bud neplodný nebo hledejte příčinu jinde, krmení nebo houser třeba neumní pojímat. Taky sem to tak měl u housera.

19.5.2014 23:15
nitram306

XXX.XXX.3.121

tomsuch napsal(a):
Dobrý den příjde mi to jako uplně normální penis housera. Takže je bud neplodný nebo hledejte příčinu jinde, krmení nebo houser třeba neumní pojímat. Taky sem to tak měl u housera.

Bohužel penis nemohu s jiným houserem porovnat, ale třeba u kačera je mnohem delší a jen jedna trubice...
Krmením by to snad nemělo být. Mají k dispozici pastvu, míšanici (řepa, ječmený šrot, vařené brambory, mrkev), jablka, gryt a ze začátku roku měli i naklíčený oves.

23.5.2014 21:40
nitram306

XXX.XXX.3.121

Posunuji pouze téma, jestli se někdo fundovaný nevyjádří.
Předem děkuji za věcné odpovědi
MZ

23.5.2014 21:46
danis

XXX.XXX.188.108

nitram306 napsal(a):
Posunuji pouze téma, jestli se někdo fundovaný nevyjádří.
Předem děkuji za věcné odpovědi
MZ

Vždyť jste odpověď dostal. Penis je normální, takže je houser buď neplodný nebo neumí pojímat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík