Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2014 06:17
gajule

XXX.XXX.33.105

Dobrý den,chci se zeptat jestli máte zkušenosti s dravci. Nad ránem štěkali psi,tak se jdu kouknput co se děje a nic. Ráno přijdu a dvě kačeny pryč a jedna s ukousnutou hlavou. Jaký dravec tohle dělá? Nemám s tím žádnou zkušenost už rok chovám slepice někdy i zapomenu zavřít kurník a nikdy se nic nestalo a najednou tohle. Jsem z Jablonecka. Netuším zda jsou tu třeba lišky,nevíte někdo? Díky za radu.

30.5.2014 07:18
petrawhite

XXX.XXX.0.214

Já bych to viděla na kunu.....chce to zatarasit všechny škvírky do kurníku a havěť před večerem podstivě zavírat...ona se Vám totiž vrátí.....

30.5.2014 21:01
gajule

XXX.XXX.50.4

No tak jsem snad zajistila vše a pustila psa,doufám,že to pomuže. Snad si netroufne na kůzlata,teda jestli jde o kunu. Ty jsou v salaši která má jen branku. No bude to noc děsná asi budu běhat co hodinu ven.

30.5.2014 21:11
gameness

XXX.XXX.49.182

ja by som skusil nastavit pascu ak mate aj ked kunu je tazko chytit ale pravdepodobne to bude ona. tak vela stastia a peknu svetlu noc

30.5.2014 21:20
gajule

XXX.XXX.50.4

Bohužel pasti nemám,budu hlídat jako ostříž,no mám s toho docalá strach. Snad to bude o.k. jinak si na ní počíhám s puškou :)

30.5.2014 21:26
merfi

XXX.XXX.137.158

Ja by som radsej poctivo zatvaral a kunu nechal zit v okoli.Vedla mna je prazdny dom,nebyva tam nikto uz 5-6r.Bolo tam neskutocne mnozstvo potkanov,nestihal som kupovat otravu a odkedy sa tam nastahovala kuna,tak je klud.Zrejme vsetko vychytala,takze ZATIAL je to moj oblubenecsmajlík

30.5.2014 22:29
gameness

XXX.XXX.49.182

Na potkany sa mi osvedcil jezko zduchovka a pasca kuna moze brat aj vajcia a robi aj velku sarapatu ak sa vam dostane na poval. zial co ohrozuje moj majetok a rodinu tak to nicim

1.6.2014 08:52
gajule

XXX.XXX.40.44

Je to tak,když někdo nebo něco ohrožuje na zdraví a majetku mojí rodinu je to škodná a musí se zničit. Dnes v noci tu zase byla,ale má smůlu vše je zabezpečeno. Ona sama by taky svoje mládata chránila tak jako člověk svoje. Stojí to spoustu času a peněz a pak přijde něco a vezme vaším dětem potravu,ne ne. Budeme se snažit zničit toho zmetka :))

1.6.2014 10:05
gameness

XXX.XXX.49.182

gajule napsal(a):
Je to tak,když někdo nebo něco ohrožuje na zdraví a majetku mojí rodinu je to škodná a musí se zničit. Dnes v noci tu zase byla,ale má smůlu vše je zabezpečeno. Ona sama by taky svoje mládata chránila tak jako člověk svoje. Stojí to spoustu času a peněz a pak přijde něco a vezme vaším dětem potravu,ne ne. Budeme se snažit zničit toho zmetka :))

moja rec smajlík

3.6.2014 12:28
falco363

XXX.XXX.1.10

Tohle je mi teda diskuze smajlík opravdu nejůčinnější způsob jak zabránit, aby Vám kuna zabíjela slepice, je zavírat je! Jestli se Vám podaří kunu zabít (nebudu sem tahat to, kdo může a kdo ne), tak se Vám tam stejně dřív nebo později objeví druhá, a pak třetí atd. atd. S kunama je potíž. Jsem myslivec, myslím, že vím o čem mluvím. Dobré řešení je pouštět na noc psa, teda pokud to není strašpytel smajlík O jehňata, nebo kůzlata bych se nebál. Ale slepice to je její, vypije krev a jde si po svém, když má mladé občas něco odnese. Mi jednou vytahala všechny vajíčka, když jsem nestihl dojet domů před setměním. Vzala i sádrové a "skalpovala" slepici. ALe zese to byla jenom moje chyba, že byly otevřené dvířka smajlík Ale jestli ji chcete stejně zlikvidovat, doporučuju sklopec a do něj buď hlavu z uzené makrely, nebo sušené švestky (namočené v medu jsou ještě lepší). A kuna se určitě chytí ;-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík