Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.6.2014 22:15
jaroslav255

XXX.XXX.170.35

Dobrý deň, mám mlade kurčatá a tie mi neustále preletujú oplotenie na výbehu (dost im chutia mamine jahody, ktoré su mimosmajlík), krídla im strihat nechcem a dať pletivo i zhora tiež neprichádza do úvahy. Dajú sa im nejako zviazať krídla, alebo nejak inak zabezpečiť aby ostali v ohrade? Ďakujem

4.6.2014 22:21
maximus.jan

XXX.XXX.232.4

jaroslav255 napsal(a):
Dobrý deň, mám mlade kurčatá a tie mi neustále preletujú oplotenie na výbehu (dost im chutia mamine jahody, ktoré su mimosmajlík), krídla im strihat nechcem a dať pletivo i zhora tiež neprichádza do úvahy. Dajú sa im nejako zviazať krídla, alebo nejak inak zabezpečiť aby ostali v ohrade? Ďakujem

POUŽÍVÁM IZOLAČKU smajlík

4.6.2014 23:19
jaroslav255

XXX.XXX.170.35

maximus.jan napsal(a):
POUŽÍVÁM IZOLAČKU smajlík

izolačku? to je nejaky vtip? a čo s nou?

5.6.2014 06:36
ovecka

XXX.XXX.31.130

Slepí se část letek k sobě (na jednom křídle). Také lze část letek sešít skrze brky k sobě (asi 8-10 prvních). Nebo existují křídelní spony. Nejlepší ale je jedno křídlo zastřihnout. Pokud nemáte se slepicemi výstavní záměry, je to nejrychlejší, nejspolehlivější, nejlevnější a pro slepici nejšetrnější. Dana

5.6.2014 12:38
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

Nemusite z vrchu dávat pletivo, stačila by lehká síť, já jsem sehnal i zbytky u výrobce za kafe a dal jsem si práci a spojil to k sobě. Dá se pořídit i za levno v hp marketech něco jako síť proti ptactvu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík