Letos asi pred 10 týdny jsem si koupil kuřice těsně před snáškou,hybridky vlašky.Brzy začaly snášet což bylo v pořádku,jenže asi po 3 týdnech začala jedna kvokat.No a protože mám kohouta,tak jsem ji nasadil.moc jsem nevěřil že vydrží sedět,přece jenom hybridka,ještě k tomu vlaška a navic tak mlada....ale zadarilo se
zdebari
napsal(a):
Letos asi pred 10 týdny jsem si koupil kuřice těsně před snáškou,hybridky vlašky.Brzy začaly snášet což bylo v pořádku,jenže asi po 3 týdnech začala jedna kvokat.No a protože mám kohouta,tak jsem ji nasadil.moc jsem nevěřil že vydrží sedět,přece jenom hybridka,ještě k tomu vlaška a navic tak mlada....ale zadarilo se
No mi to mluvte teď mi kvočí 4 vlašky
A jedna už vyseděla, a tu další jsem dal ke kuřatům, které hned přijala.
Jinak hezký
zdebari
napsal(a):
Je to pěkná vlaška skoro ani není poznat že to je hybridka.Já mám hybridní vlašku sice jen jednu, jinak jsou čistokrevné, a vůbec není tak pěkná jak ta vaše.
tom555
napsal(a):
Je to pěkná vlaška skoro ani není poznat že to je hybridka.Já mám hybridní vlašku sice jen jednu, jinak jsou čistokrevné, a vůbec není tak pěkná jak ta vaše.
máte pravdu,jsou hezké,oproti vlaškám však mají malý hřeben a odborník by jistě našel spoustu jiných odlišností.Mimochodem,trochu popíchnu škarohlídy...koupil jsem je z drůbežárny Prace.
a jen tak pro radost kuřátka o týden starší:
zdebari
napsal(a):
No připojím se do diskuze, mně sedí 2 hybridky, pod 1,5 letou slepičkou Dominant se mi včera vylíhly křepelky a druhé se budou líhnout pod slepičkou, které jsem kupovala letos v květnu, je to hybrid ISA sperwer, obě sedí jako přibité.
ano,5 kohoutků a 4 slepičky,zatím všechny drží,pěkně vyrovnaný růst....
a poslední fotečka,aby jste si nemysleli ze žijí na té paletě,mají volnost na trávě....jinak bych je asi nevyfotil.Jsou jak živé stříbro,neustále v pohybu.A máte vidět jak loví slimáky!Běžci se můžou zahrabat!Zatím jich je pořád devět,pět kohoutků a čtyři slepičky
Uživatel s deaktivovaným účtem

ercomp
napsal(a):
Ahoj, mas to pekne kusky,
pls vies mi poradit? mne sa rozkvokala mlada hybridka a kedze som len teraz zacal s chovom, tak neviem co robit
ci sa to da do zimy este stihnut? ci ju nejako odkvokat .... dik
Odkvokat. Jestli bude ráz současného počasí trvat i nadále, tak by musela kuřátka mít teplé overaly Pokud nemáte možnost teplé odchovny, ale stejně bych to nedělal, líhnutí v druhé polovině září. Můj názor.
Uživatel s deaktivovaným účtem

ercomp
napsal(a):
Zdravim Vas .Dakujem za rady. je mi jej trochu luto. ked jej uz priroda zavelila. ale bude to tak lepsie. Uz ju len vhodne odkvokat. Prijemny vecer.
Mým hedvábničkám příroda "velí" třeba v prosinci, taky nenasazuju, mají smůlu
tak,kuřata mají 5 měsíců,z kohoutů jsou krasavci a i kuřičky pomalu dospivají.Vydrželo všech 9,jeden kouhoutek už panuje asi 80 km od domova,další dnes skončil v hrnci(bohužel byl na jedno oko slepý).No a další tři jsou ješte k mání,kdyby někdo chtěl,jsem od Bučovic