Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2014 23:08
abraxis

XXX.XXX.18.238

Prosím o radu.
- v posledných 2 dňoch mi začala jedna húska krívať.. Ide tak opatrne, pomaly a dnes sa preto oddelila od iných husí. Sama len tak ležala. Chutí jej jesť, len to krívanie na jednu nohu. Keď som ju chytil, nezistil som ohmatom žiadnu zlomeninu, ani keď som jej stláčal stehno nekričala.

Ako deti keď sa to husy stalo, volali sme to, že si "sedá" a bude taká odvrhnutá. Hmotnostne je rovnako na tom ako ostatné.

Či sa to spraví, alebo sa len udrela? Majú 44 dní a takmer sú celé zaperené.

12.9.2014 18:10
skorice.vanilka

XXX.XXX.203.181

Na tento příspěvek nebyla žádná reakce. Přesto bych ráda věděla, jak to dopadlo. Mě začal před týdnem kulhat 1/2roční houser. Na noze není nic vidět, žádné zranění, žádný otok. Odčervila jsem ho do zobáku přípravkem Chemisole, ale to nepomohlo. Takže začervením to nebylo. Dnes mi poradili v prodejně veterinárních potřeb Plastin a Hydrovit AD3. Tak jsem zvědavá, zda to pomůže.

12.9.2014 18:52
danis

XXX.XXX.237.120

Mě takhle občas pajdá labutí houser. Je zdravý, nic mu neschází, jen prostě občas zakopne, jak nekouká na cestu a potom chvíli kulhá.
Labuťáci jsou na tohle kopyta. Chodí s hlavou nahoru, zobákem míří do nebe, místo aby čučel na cestu a takhle to pak dopadá. smajlík

14.9.2014 19:47
hudos00781

XXX.XXX.185.2

to sa stáva aj našim husiam je to len narazené. neviem ako vaše ale naše husi majú často letecké dni a v tom momente ako roztiahnu krídla a letia cez celu záhradu (samozrejme že od zeme sa neodlepia) tak v tej rýchlosti zakopnú o krmitko alebo nádobu na vodu a potom ich to bolí a iba sedia a málo chodia ale žerú normálne za pár dní to prejde. asi tak za 2 - 3

Přidejte reakci

Přidat smajlík