včera ráno ked som išiel otvoriť kurník tak som našiel mladú nosnicu ako ma zachytenú nohu o bydlo a visí dole hlavou neviem ako dlho tak bola ale dal som ju dole a tu nohu za ktorú visela mala natiahnutú rovno dozadu trochu som jej pozohýnal nevyzerá žeby ju mala zlomenú alebo niečo tak som zobral špagát a obviazal som jej ho okolo tela aj s tou nohou aby ju mala pod sebou lenže dnes rano som ju našiel a znova mala nohu natiahnutú dozadu je to už stratené a mám ju zabiť? alebo jej to mam uviazať dôkladnejšie a ono sa jej to upraví ?
hudos00781
napsal(a):
a neporadili by ste mi čo ten veterinár robil aby som to skúsil sám?
,,Veterinár by to mal zvládnuť." - myslel to ako možnosť, nie že som tie moje k nemu zobral. Moje si na starosť zobrala babka a nôž. Ale čo mám naštudované (v budúcnosti by som chcel tiež študovať veterinu) videl som to aj u labute aj u psa dokonca aj u kozy, veterinár ich uspal a kĺb manuálne vrátil do pôvodného stavu.
aj ja som chcel isť študovať veterinu ale nevidalo ale k tej sliepke ona nakoniec tu nohu nema vyklbenu iba ako keby mala natiahnuté šľachy nohu som jej obviazal okolo tela a dnes ráno už ju nenaťahovala dozadu ale mala ju pekne pod sebou iba že tie šľachy jej sťahuju prsty a nema ich pekne roztvorené ale zohnuté a chodí iba na tom kĺbe tak som zobral kusok kartónu a tie pazúry som jej narovnal a oblepil okolo toho kartónu takže dúfam že sa jej to pravý