Komu není rady, tomu není pomoci. Tak tedy šetřete peníze a nechte si vymřít celý chov. Každý chovatel čehokoli by měl ctít zásadu ,, jsem navždy zodpovědný za to, co jsem k sobě připoutal" (Malý princ). A dle svých možností nedopustit, aby zvířata trpěla. Vy jste si nechal vymřít všechny slípky a nejste ochoten nic udělat pro to, aby se to neopakovalo.A to je trestuhodné. Dana
nie všetky iba 2 a mám kopu ďalších akurat včera sa mi vyliahli ďalšie boli to mlade nosnice ale starým sliepkam sa nič nestalo maju voľný vybeh ktorý je obrovský a mohli zožrať niečo čo im ublížilo a prepáčte som študent ktorý nemá peniaze na to aby dával pitvať sliepky. je o ne dobré postarané maju čistý kurník vždy čerstvú vodu a neobmedzené množstvo krmiva a podla mňa je to normálna súčasť života ja som sa len pýtal či náhodou niekto nevie čo by to mohlo byť že možno by stačilo pridať nejaké liečivo ktoré by som kúpil a vyšlo by ma to lacnejšie a ani si neviem predstaviť čo by mi urobil môj otec keby zistil že som išiel k veterinarovy z mŕtvou sliepkou