Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2014 16:32
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

Zdravím, kterého kohouta si mám nechat poraďte především ten, kdo se vyzná ve wyandotkách.smajlík Foto č.1

9.7.2014 16:32
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

ondře.j. napsal(a):
Zdravím, kterého kohouta si mám nechat poraďte především ten, kdo se vyzná ve wyandotkách.smajlík Foto č.1

Foto č.2

9.7.2014 18:01
adush09

XXX.XXX.48.3

Kohouta sice nevím, kterého si máte nechat, ale Vaše fotka mě přivedla na dobrý nápad. Jak vyřešit aby se slepice mohly pást. Jen nevím jak je do toho dostat..

9.7.2014 18:22
ovecka

XXX.XXX.31.130

Já osobně bych podle fotek vybrala kohouta č.2. Důvody: lepší lyrovitý tvar těla (ocas dosahuje nad úroveň oka), lepší tvar hřebene - hladký, bez hrbolků, lepší v barvě - čistá, nerozmytá na křídlech a v sedlovém závěsu (ale možná to je kvalitou fota). Také bych posuzovala barvu nohou - žlutější - lepší. Dana

9.7.2014 19:01
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

Adush slepice normálně přenesete nic víc já je tam měl jen pár hodin, aby se rozkoukaly, ale budete to mít rozhodně lepší než jak jsou zavřené smajlík Dano na živo je ještě lepší jinak díky moc za názor vidím to asi stejně, ale oboum kohoutům začínájí padat ocasní péra, tak asi proto to, tak vypadá u toho prvního kohouta.

Přidejte reakci

Přidat smajlík