Zdravím, toto je kuře antverpského vousáče od kmene čb, ale čb to není, co myslíte?
xdingo
napsal(a):
Určovat barevný ráz u jednodenního kuřete před přepeřením je vyloženě frajeřina.
A všechny husy mají barevný ráz "žlutý", ne?
Kuře není house. Některé barvy jsou typické i ve zbarvení kuřete, pokud nemáte s touto barvou zkušenost, asi fakt nebudete vědět.
A pan Kafka je frajer......když se kouknete k němu na dvůr.
Jiří Herynek
napsal(a):
Kuře není house. Některé barvy jsou typické i ve zbarvení kuřete, pokud nemáte s touto barvou zkušenost, asi fakt nebudete vědět.
A pan Kafka je frajer......když se kouknete k němu na dvůr.
Je mi jasné, že základní barevné rysy kuře má, ale stejně z jednodenního kuřete řešit, že ta barva není úplně bílá, ale bude to spíš šedé? Já osobně bych se začal stresovat, až když to odroste a přepeří. Stejně už teď s tím nelze moc nadělat.
Uznávám, že přirovnání s housetem už bylo trochu přehnané na druhou stranu...
Dávám foto stršího a zároveň se poddívejte, jak mají narvaná volata, kvočka jim neustále předhzuje krmení, svolává je a pobízí ke žrádlu. Takhle plná volata jsem u kuřat pod žárovkou nikdy neměl. Ono není nemožné, že kuřee o měsíc mladší pod kvočnou během růstu dožene uměláka o měsíc staršího.
Je to šedá bíle skvrnitá, protože kohout je stejného zbarvení jako slepice. Dávám foto kohouta od př. Smrčka a pak moje mladší.