Slepice po aplikaci BioKillu nenesou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2014 15:06
opily.leguanek

XXX.XXX.5.220

Dobrý den,
mám 50 slepic. Nosily 20-25 vajec denně, což je málo, si myslím. Načež jsem na nich zjistila výskyt vší a všenek. Tak jsem si říkala, že možná proto nosí tak málo, že je ti parazité "otravují". Na doporučení jsem zakoupila přípravek BioKill, nastříkala slepice (2-3 střiky na slepici) i kurník - ten i savem. Slepice pak ještě pár dní nesly svých obvyklých 20-25 vajec a najednou 3.den, ze dne na den se snáška snížila na 3 vejce. To trvá už týden. Může to být tím BioKillem? Parazité zmizeli i s vejici :o)
Díky za reakce.

6.8.2014 18:17
ewelýna

XXX.XXX.253.61

No, Biokill není určený k aplikaci na zvířata a veterinář mi to silně nedoporučil. Ale jestli se tím zastaví snáška - možné to asi je.

7.8.2014 11:49
opily.leguanek

XXX.XXX.5.220

no, mně to dal právě na slepice....

7.8.2014 13:53
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

Co píší na letáku? O to jde.....

7.8.2014 14:04
ewelýna

XXX.XXX.253.61

Jiří Herynek napsal(a):
Co píší na letáku? O to jde.....

Že to není k aplikaci na zvířata, ale jenom na prostředí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2014 19:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

ja pouzivam biokill stale a som velmi spokojny aj kurin snim cely vystriekam,aj bidla,hniezda,dokonca aj kazdu sliepku proti periu postriekam,,,a nesu stale dobre od 13sliepok mavam 10-12 vajec denne,,,skor by som povedal ze ak ste pouzili savo,tak to im mohlo uzkodit,,,

7.8.2014 20:49
dorm

XXX.XXX.191.170

Mě by jen zajímalo kdy se Vám všem holky přepeřují,že vám tak pořád nesou (13 nosnic 10-12 vajec)smajlík.
To si musím zapamatovat,až zde bude téma.,, nenesou"
zapomenem na dobu líhnutí,krčního pelichání určitou snášku plemene za rok a ostatních přirozených odpočinkových vlivů závad továrny na vejce i když jim cpem horem dolem N1-N2...
a on je to prevít biokillsmajlík...
berte to jako jako srandu...ale pravdivou
Kdo miluje sex taky ho někdy musí bolet hlavasmajlík

7.8.2014 21:49
Jiří Herynek

XXX.XXX.218.182

Přesně tak, jak říká Dorm, potřebují si dát dácha a pokud jsou tak trochu odkrvení po řádění prevítů, potřebují se dát do kupy.

7.8.2014 22:18
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

Místo biokillu radši ARPALIT smajlík Jinak slepice asi spočívájí taky mi teď moc nenesou,a navíc se jich dost začlo peřit.

7.8.2014 22:57
gilotina

XXX.XXX.213.22

ewelýna napsal(a):
No, Biokill není určený k aplikaci na zvířata a veterinář mi to silně nedoporučil. Ale jestli se tím zastaví snáška - možné to asi je.

Kategorie

Hubení škůdců - Dezinfekce → Hubení much

Biokill s rozprašovačem

Vysoce účinný přípravek na hubení ektoparazitů domácích zvířat. Jedná se o netoxický, antiparazitický a insekticidní přípravek s dlouhodobým účinkem ve spreji. Je zcela bezpečný pro lidi i zvířata. Může být použit v domácnostech, zdravotnických zařízeních, potravinářských provozovnách, společenských zařízeních, proti švábům, rusům, mouchám, komárům, štěnicím, blechám, molům šatním, mravencům, vosám, rybenkám, roztočům, škůdcům potravin a tkanin. Nestříkejte na zvířata! Sprej je určen k ošetření prostředí!! Toxický pro ryby a kočky.

Složení:

permethrin 2,5g (0,25%) v 1 l vodní emulze

Upozornění:

Uchovávejte mimo dosah dětí! Přípravek se nesmí dostat do přímého kontaktu s potravinami, pitnou vodou, dětskými hračkami. Nestříkat do akvárií - pro ryby, hady, ještěrky a včely je přípravek toxický. Nesmí být používáno jinak, než je uvedeno v návodu! Návod k použití: Otevřete trysku otočením páčky doleva, šikmo vzhůru. Při otočení páčky doprava získáme tenký paprsek, umožňující aplikaci insekticidu do úkrytů hmyzu, do prasklin a štěrbin. Přípravek aplikujte ze vzdálenosti asi 30cm na všechna místa, kde se hmyz zdržuje a ukrývá. Ošetřená plocha musí být stejnoměrně zvlhčena. Přípravek je bez zápachu a nezanechává viditelných stop. Postřik opakujte za 3 - 4 týdny nebo při novém výskytu hmyzu. a) proti švábům a rusům se aplikuje ve formě pásů do rohu místností, na rámy dveří a oken, do okolí odpadkových košů, umyvadel, kanalizačních odpadů, rozvodů tepla a teplé vody b) proti mouchám a komárům se aplikuje na místa, kam sedají, t.j. rámy oken, stropy, okolí lustrů apod. c) proti blechám aplikace probíhá celoplošným ošetřením podlahy, koberce, místa odpočinku domácích zvířat d) proti ostatním druhům aplikuje se přímo na místa jejich výskytu.

Bezpečnostní opatření:

Při aplikaci nejezte, nepijte, nekuřte. Chraňte oči a pokožku. Po aplikaci si umyjte ruce vodou a mýdlem. Nesmí být použito ve volné přírodě!

Uchovávejte při teplotě 10-40° C, doba použitelnosti je 3 roky

Elektrický ohradník
Napáječky a žlaby SUEVIA
Napaječky standard
Dojící technika
Chlazení mléka
Farmářské potřeby
Chov skotu
Chov ovcí
Chov prasat
Chov drůbeže
Chov králíků
Stříhání a čištění zvířat
Úprava krmiv
Hubení škůdců - Dezinfekce
Pasti na kuny, tchoře, lasičky, potkany
Pasti na myši, krysy, krtky
Deratizační nástrahy
Elektrické lapače much
Mucholapky
Hubení much
Dezinfekce
Ochranné pomůcky
Veterinární potřeby
Nabíječky akumulátorů
Výprodej

pracovní oděvy a obuv

potřeby pro chovatele, chov ovcí, chovatelské potřeby, deratizace, pasti, chov králíků, elektrický ohradník, dezinfekce, farmářské potřeby, napáječky, dojení, chov prasat, konve, pasti na myši, kastrace, mucholapky, elektrické ohradníky.

Interpuls
Spaggiari Gomma
Reci Prof
Lacmé
Suevia Haiges
River
Schopf Hygiene

© 2013 Forst Agro – dojící technika, elektrické ohradníky, chov, veterinární potřeby.
Vyrobila internetová agentura CREATION.CZ Pelhřimov

7.8.2014 22:59
gilotina

XXX.XXX.213.22

ewelýna napsal(a):
Že to není k aplikaci na zvířata, ale jenom na prostředí.

umíte číst ???

8.8.2014 05:21
dorm

XXX.XXX.191.170

gilotina napsal(a):
umíte číst ???

myslím,že umí
........blechám, molům šatním, mravencům, vosám, rybenkám, roztočům, škůdcům potravin a tkanin. Nestříkejte na zvířata! Sprej je určen k ošetření prostředí!! Toxický pro ryby a kočky......

Přidejte reakci

Přidat smajlík