Prepelice som si podlozil pod holuby

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2014 11:35
gibo123

XXX.XXX.210.219

Ja chovam japonske prepelice a neverili by ste mi co sa mi stalo chovam este holuby a nemam liahen tak som si podlozil pod holuby a dnes mam male 3 ale zatial sa len 1 dostalo von smajlíksmajlíksmajlík.

14.8.2014 12:07
zbosace

XXX.XXX.10.81

Verím vám. Pred xx rokmi som na výstave AX kúpil niekolko japoniek. Choval som ich ako okrasné vtáky vo voliere. Znášali perfektne ale nechceli sadnúť čo som v tej dobe z nedostatku informácií nemal kde zistiť. Okrem iného som zaťažený na domáce hrdličky a tak som podstrcil pod jeden pár ktorý mal čisté vajíčka výmenou 3 vajíčka japoniek. Vsetky hrdlicky som mal apsolutne krotke a tak som čakal. Dočkal som sa vtedy 3 uslintanych kuriatok keďže sa ich hrdlicky snažili nakŕmiť. Taketo liahnutie som praktikoval minimálne dva roky.

14.8.2014 12:45
gibo123

XXX.XXX.210.219

zbosace napsal(a):
Verím vám. Pred xx rokmi som na výstave AX kúpil niekolko japoniek. Choval som ich ako okrasné vtáky vo voliere. Znášali perfektne ale nechceli sadnúť čo som v tej dobe z nedostatku informácií nemal kde zistiť. Okrem iného som zaťažený na domáce hrdličky a tak som podstrcil pod jeden pár ktorý mal čisté vajíčka výmenou 3 vajíčka japoniek. Vsetky hrdlicky som mal apsolutne krotke a tak som čakal. Dočkal som sa vtedy 3 uslintanych kuriatok keďže sa ich hrdlicky snažili nakŕmiť. Taketo liahnutie som praktikoval minimálne dva roky.

Ja som neveril ze sa vyliahnu len som ich podlozil a dnes pridem ku mojim postovym holubom a tam 1 male a dva na ceste smajlík som stastny ako blcha .

14.8.2014 12:57
gibo123

XXX.XXX.210.219

zbosace napsal(a):

A este co im mam dat jest dal som im kukuricnu muku a vodu co este by som im mal dat ?

14.8.2014 13:41
zbosace

XXX.XXX.10.81

Najlepší je kurací štartér alebo zmes BR1, navazia aj po kile. Ďalej teplo a čistá voda, príp.slabý čaj. Tú zmesku odporúčam premliet na čistom kavovom mlynku alebo prehnat cez srotovnik.

14.8.2014 14:02
gibo123

XXX.XXX.210.219

smajlík

15.8.2014 16:36
gibo123

XXX.XXX.210.219

Dnes uz su 3 rano sa vyliahli posledne smajlíksmajlíksmajlík.

5.9.2020 11:06
Jakub99

XXX.XXX.44.175

Třeba někomu pomůže tento článek o chovu,.
https://www.liahneme.sk/blog/chov-prepelic/

Přidejte reakci

Přidat smajlík