Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2014 21:28
alienstar

XXX.XXX.92.7

Dobrý den.

Už nějakou dobu sháním někoho kdo by choval, popř. prodal Krocana a Krůtu paví ??

Nevíte o někom kdo je chová?
děkuji

Milan

29.9.2014 21:59
zbosace

XXX.XXX.4.198

Chová ich pán Laube, farma Aves. V ponuke ich má pravidelne jeden francúzsky chovateľ.. Cena vás nezaujíma?

29.9.2014 22:31
alienstar

XXX.XXX.92.7

a jaká je cena?

Kontakt na pána by byl??

29.9.2014 23:23
zbosace

XXX.XXX.4.198

Z jara som to tu niekomu zisťoval a cena bola 500 e za kus. Nedávno boli v ponuke v Nemecku ale keďže som zdôraznil že ma zaujma len informativne konverzácia skončila. Sú to krásne vtáky ale majú svoje špecifiká ktoré treba brať do úvahy. Neviem či ich nemá aj ZOO Praha. Tam by vám mohol poradiť kurátor pán Vaidl. Inak odporúčam spomínanú fa Aves. Robia aj importy na objednávku.

30.9.2014 12:42
rory

XXX.XXX.133.184

fuuuha, 500e za morku :)
Ake maju prosim Vas specifika?

1.10.2014 09:08
zbosace

XXX.XXX.6.105

Tento druh pochádza z oblasti bližšie k rovniku takže to nie je taká obyčajná morka. Ja som ich chcel ale nikto mi nevedel povedať aká je ich citlivosť na ochorenie ,,černania hláv" často sa poskytujúce v chovoch dom.a brojlerovych moriek. Najlepšie info vám dá konkrétny aktívny chovateľ. Jedným z nich je i spomínaný fr.chovateľ, pán Christofe Azuou s dobrými stránkami- delapoulealautruche. Mozno som tie stránky skomolil ale kto bude chcieť si ich nájde. Dosť info sa da nájsť aj na strankach Aviornis cez sekcie. Prajem pekné zážitky pri prezerani.

1.10.2014 11:13
rory

XXX.XXX.128.28

zbosace napsal(a):
Tento druh pochádza z oblasti bližšie k rovniku takže to nie je taká obyčajná morka. Ja som ich chcel ale nikto mi nevedel povedať aká je ich citlivosť na ochorenie ,,černania hláv" často sa poskytujúce v chovoch dom.a brojlerovych moriek. Najlepšie info vám dá konkrétny aktívny chovateľ. Jedným z nich je i spomínaný fr.chovateľ, pán Christofe Azuou s dobrými stránkami- delapoulealautruche. Mozno som tie stránky skomolil ale kto bude chcieť si ich nájde. Dosť info sa da nájsť aj na strankach Aviornis cez sekcie. Prajem pekné zážitky pri prezerani.

Ďakujem za odpoveď smajlík
No ak by mal byť chov približne rovnaký ako pri morkách čo sú u nás bežne dostupné, tak by som sa aj celkom bál investovať toľko do nich smajlík
Sú síce krásne, ale či by sa jednalo aj o nejaký rentabilný chov asi ťažko povedať, skôr len o také svojské potešenie oka a obavy čo bude druhý deň po daždi smajlík
Idem pozrieť tie stránky, ďakujem ešte raz smajlík

1.10.2014 11:52
rory

XXX.XXX.128.28

Tak som to vyhľadal, potrebuje teplé zimovanie, teda minimálne nemôže mať mráz a tu som skončil smajlík

7.10.2014 21:43
tragopan

XXX.XXX.214.227

zbosace napsal(a):
Z jara som to tu niekomu zisťoval a cena bola 500 e za kus. Nedávno boli v ponuke v Nemecku ale keďže som zdôraznil že ma zaujma len informativne konverzácia skončila. Sú to krásne vtáky ale majú svoje špecifiká ktoré treba brať do úvahy. Neviem či ich nemá aj ZOO Praha. Tam by vám mohol poradiť kurátor pán Vaidl. Inak odporúčam spomínanú fa Aves. Robia aj importy na objednávku.

Dobrý den,
aktuální cena v Belgii a Nizozemí za pár je 600-700€. Chov je náročnější a zejména malá kuřata jsou velmi vnímavá k chorobám.
Zdraví Míla tragopan.

Přidejte reakci

Přidat smajlík