Lihnuti 2015 kdo co se chystate křižit.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2014 16:50
lampy

XXX.XXX.34.229

ja osobne s chovatelstvim zacinam druhym rokem ale us sem se okolo techto veci tocil od malicka u babky na venkove.chovam slepky kachny a odchoval jsem i bazanty.zacatkem nechci cistokrevna zvirata pac se chci zdokonalit na krizencich.a tak davejte sve zkusenosti z křížením.a ted k tematu.vylihnul jsem si vlastni kuratka holokrčky velke krahujcove a chci je dal rozmnozit. poridil jsem si kohouta orpingtonky velke cervene a na jare bych chtel toto plemeno pokrizit. jenze nevim jestli slepicky kohoutka prijmou jsou mu cca 6 mesicu a nekokrha a nema ani hreben vyrostly ale je to pekna koule.orpinky rostou pomaleji ale maji dobre vlastnosti jako kvokavost vysoka snaska a holokrcky zase rostou rychle. takze si myslym ze by to byla dobra konbinace pro uzitek maso vejce. ale kohoutek je vyhaneny ani se poradne nenaji ceka as se nazerou slipky a pak jde on mam cca 60 mtru cterecnich a sedm slepicek to myslym ze je ok.ale kdyz se povede tak myslym ze kuricky budou pekne. kohouti velkych plemen se daji porazet drive nez dospeji cca 5 mesicu,. tak prosim sup s vasima zkusenostma s chovem. LAMPY.smajlík

25.10.2014 21:04
Jiří Herynek

XXX.XXX.218.182

Nekřížím nic, příde mi to jako ho..dina. Ale proti gustu.......ötec má třeba bilefeldské slepice, kohout má 4,5 kg, slepice dobře snáší, rodobarvá je nádherná barva, tak proč to křížitsmajlík Když křížit, tak za účelem vyštěpení, získání nějaké barvy, tomu se říká novošlechtění. Já sám dělám bantamky černé, antverp. vousáče řerné bíle skvrnité a teď se mi právě naskytla možnost udělat šedé bíle skvrnité - to je pro mě výzva. Vylezlo to právě z černých. Na maso a vejce to ale nenísmajlík To, že to nejdřív chcete zkusit, ztratíte dva roky pokusamasmajlík

28.10.2014 07:59
gameness

XXX.XXX.49.182

Jedine co chcem skusit skizit je cinsky kacer s pekingskou kacicou ale aj to rozmyslam kedze dosahujem u cinskych kacerov pekne vahy. ja radsej cistokrvne zvierat viete co od nich mozete cakat atd

28.10.2014 11:02
lampy

XXX.XXX.34.229

gameness napsal(a):
Jedine co chcem skusit skizit je cinsky kacer s pekingskou kacicou ale aj to rozmyslam kedze dosahujem u cinskych kacerov pekne vahy. ja radsej cistokrvne zvierat viete co od nich mozete cakat atd

mam doma rounskeho kacera a cinskou kacenu a jednu barbarie.sem zvedav coz toho vyjde. jestli kachny zahnizdej. uvidimesmajlík

28.10.2014 11:39
lampy

XXX.XXX.34.229

Jiří Herynek napsal(a):
Nekřížím nic, příde mi to jako ho..dina. Ale proti gustu.......ötec má třeba bilefeldské slepice, kohout má 4,5 kg, slepice dobře snáší, rodobarvá je nádherná barva, tak proč to křížitsmajlík Když křížit, tak za účelem vyštěpení, získání nějaké barvy, tomu se říká novošlechtění. Já sám dělám bantamky černé, antverp. vousáče řerné bíle skvrnité a teď se mi právě naskytla možnost udělat šedé bíle skvrnité - to je pro mě výzva. Vylezlo to právě z černých. Na maso a vejce to ale nenísmajlík To, že to nejdřív chcete zkusit, ztratíte dva roky pokusamasmajlík

tak kříženim si myslym nic neztratim.staci mi kdyz seberu ctyri vejce dene pro konzum to staci.mam 6 slipek do budoucna planuju tak 20-30 kusu.o maso mi ani tak nejde ale kohout na vine neni k zahozenismajlík.krizim ze zvedavosti a to si zkusit nove veci v tomto sektu. poridil sem si lihen na 25 vajec tak ji musim nak vyuzit.jinak pekny kousky mate sem koukal i na jine vase fotky.Tak uš v tom chodite urcite dele. chovu zdarsmajlík

28.10.2014 16:07
varšava

XXX.XXX.186.12

Ruanky mi zasedly ale 2 na jednom hnizdě ale nejlip mi seděla mulardka 2 krat dala jsem ji slepiči vajička a super tak si zachranila život na pekač nepujde

28.10.2014 18:12
dorm

XXX.XXX.202.18

lampy napsal(a):
tak kříženim si myslym nic neztratim.staci mi kdyz seberu ctyri vejce dene pro konzum to staci.mam 6 slipek do budoucna planuju tak 20-30 kusu.o maso mi ani tak nejde ale kohout na vine neni k zahozenismajlík.krizim ze zvedavosti a to si zkusit nove veci v tomto sektu. poridil sem si lihen na 25 vajec tak ji musim nak vyuzit.jinak pekny kousky mate sem koukal i na jine vase fotky.Tak uš v tom chodite urcite dele. chovu zdarsmajlík

Takže ti o heterozu nejde

28.10.2014 19:13
varšava

XXX.XXX.186.12

ja křižit nechci ale copak uhlidam ktery kohout nakterou skoči

28.10.2014 20:04
gameness

XXX.XXX.49.182

lampy napsal(a):
mam doma rounskeho kacera a cinskou kacenu a jednu barbarie.sem zvedav coz toho vyjde. jestli kachny zahnizdej. uvidimesmajlík

aj ja som rozmyslal ze kacera dam ruanskeho ale tak som smojim spokojny viem ze pekingska mi nesadne tak to budem asi riesit ze dam pod cinsku. ale este nejsem rozhodnuty bo mam aj landensky chcem rozmnozit a Amroxky bo z 15 kuriatok som mal len 4 sliepocky

Přidejte reakci

Přidat smajlík