Jak najít chovatele např. drůbeže

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2014 18:20
zviřata

XXX.XXX.159.151

Dorý den, mám dotaz , jak vyhledat např. Chovatele drůbeže, př. Velsumka zdrobnělá koroptví 1,2 koupím ........v Jihomoravském kraji Tuřany, Brno, Slavkov u Brna, Těsany,Telnice a jak to chodí s nakupováním u chovatelů, co žádat a co ne ?? Dále jen Vystavy či spíše burze drůbeže kde máte výbroné zkušenosti , děkuji velice všem

21.11.2014 19:29
krisitnasun

XXX.XXX.26.155

Já drůbež nakupovala na bazoši poznala jsem spoustu zajímavích lidí. Na blbce samozdřejmě narazíte všude ale zjistila jsem že mezi chovateli zvířat od skotu po drůbež je spousta srdečných a dobrých lidí kteří vám rádi pomohou .. Né vždy ale ve věčině případů.

21.11.2014 21:28
zviřata

XXX.XXX.159.151

krisitnasun napsal(a):
Já drůbež nakupovala na bazoši poznala jsem spoustu zajímavích lidí. Na blbce samozdřejmě narazíte všude ale zjistila jsem že mezi chovateli zvířat od skotu po drůbež je spousta srdečných a dobrých lidí kteří vám rádi pomohou .. Né vždy ale ve věčině případů.

Děkuji

21.11.2014 22:44
chovatelpodluzi

XXX.XXX.227.242

tak pokud jde o králíky, holuby, drůbež máme svaz chovatelů drobmého zvířectva. najdete na www stránky, tam je přehled výstav. Dojdete na výstavy v tom regionu, kde jste a dle katalogu, ve kterém jsem kontakty a adresy si oslovíte přímo chovatele. Je klidně možné, že se vámi vybrané plemeno ve vašem regionu nechová. chovatelů ubývá a plemen/ barev je stále víc...

Přidejte reakci

Přidat smajlík