stierko
napsal(a):
Dobrý den.Chcem sa opýtať,či niekto na Slovensku alebo v Cesku chová tento farebný ráz.Mám nepríbuzný nemecký pár z roku 2013.Chcel by som na budúci rok nepríbuzné kusy.Dakujem za odpoved.
Tu je foto:
Dobrý den,
mám jednu kačenku perlovošedou, loni měla první káčata, výborná matka. Bohužel k ní nemám kačera stejně zbarveného, takže je volná.
VodnikKebule

XXX.XXX.249.250
Dobrý den, v nejbližší době pojedu pro pár perlově šedých do Německa, můžeme si v budoucnu vyměnit krev.
VodnikKebule
napsal(a):
Dobrý den, v nejbližší době pojedu pro pár perlově šedých do Německa, můžeme si v budoucnu vyměnit krev.
Dobrý den.Velmi rád niečo vymením.Ja mam zatiaľ len 2 kačiatka.Nejak sa mi nevydarilo hniezdenie.Uvidim, ako dopadne dalšie, ak este spraví znašku.A od koho budú tie Vaše kačky?Dakujem za odpoved.Nech sa darí.Martin.
VodnikKebule

XXX.XXX.249.250
stierko
napsal(a):
Dobrý den.Velmi rád niečo vymením.Ja mam zatiaľ len 2 kačiatka.Nejak sa mi nevydarilo hniezdenie.Uvidim, ako dopadne dalšie, ak este spraví znašku.A od koho budú tie Vaše kačky?Dakujem za odpoved.Nech sa darí.Martin.
Povezu je od pana Jerichowa, cca 80 km od Berlína. Na podzim mám zamluvené od Steffana Apela - blízko Halle.
Vodnik Kebule

XXX.XXX.162.244
Vodnik Kebule

XXX.XXX.162.244