Kohút alebo sliepka Liliputky/Milférky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2014 12:23
elijah

XXX.XXX.68.14

Dobrý deň.Stala sa mi taká,zvláštna situácia,pri ktorej som svoju sliepku "prichytil" pri Kikiríkaní.Už od začiatku,keď som si kúpil párik,bolo vidno,že jedna z nich je sliepka(veľkosť celková,veľkosť hrebeňa,sfarbenie...).O niekoľko týždňov(...na tom nezáleží...) mi kohútik zdochol.Zmieril som sa tým a ostala mi už iba sliepka.Prejdime k veci.Všetky náznaky,ktoré som písal,ukazovali,že je to sliepka,keď bola malá.Nechápem teda,prečo,keď trocha vyrástla a zväčšil sa jej hrebeň,začal/začala Kikiríkať.Poprosil by som od Vás,hlavne chovateľov Milfériek/Liliputiek radu.Kde došlo ku chybe,či mi predali 2 kohútov nebodaj,alebo sa nejako "premenila" na kohúta.Samozrejme prikladám foto,podľa ktorého to skúste posúdiť.

Ďakujem pekne. smajlík

8.12.2014 18:21
lubes

XXX.XXX.102.127

Tak na fotke je kohút a nieje to ani Milflérka ale len liliputka kríženec asi Milflérky a ten čo vám to predal tak vás oklamal jednoduchým spôsobom predal vám staršieho a mladšieho kohúta. Prikladám môj odkaz na stránku o Milflérkach http://okrasna-hydina.webnode.sk/

8.12.2014 18:29
ponka1

XXX.XXX.88.99

elijah napsal(a):
Dobrý deň.Stala sa mi taká,zvláštna situácia,pri ktorej som svoju sliepku "prichytil" pri Kikiríkaní.Už od začiatku,keď som si kúpil párik,bolo vidno,že jedna z nich je sliepka(veľkosť celková,veľkosť hrebeňa,sfarbenie...).O niekoľko týždňov(...na tom nezáleží...) mi kohútik zdochol.Zmieril som sa tým a ostala mi už iba sliepka.Prejdime k veci.Všetky náznaky,ktoré som písal,ukazovali,že je to sliepka,keď bola malá.Nechápem teda,prečo,keď trocha vyrástla a zväčšil sa jej hrebeň,začal/začala Kikiríkať.Poprosil by som od Vás,hlavne chovateľov Milfériek/Liliputiek radu.Kde došlo ku chybe,či mi predali 2 kohútov nebodaj,alebo sa nejako "premenila" na kohúta.Samozrejme prikladám foto,podľa ktorého to skúste posúdiť.

Ďakujem pekne. smajlík

Kohoutek, bohužel nestandartní, takhle dnes to plemeno dopadlo. Lidé to kříží s čím chtějí, neznalým začínajícím chovatelům to prodaj jako rousné a momentálně je těžké sehnat pěkná typická zvířata smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík