Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj všem.
Chtěl bych touto cestou nabídnout násadová vejce divoce zbarvených Araukan z vlastního chovu.
Beru záznam na násadová vajíčka,první bych dodal začátkem března po vylíhnutí zkušební várky.
Mám celkem 15 slepiček(3 zdroje) a 3 nepříbuzné kohoutky.
Letos poprvé budu praktikovat i umělou inseminaci,nechci aby mi po dvorku běhali slepičí paviáni s holými zadky,navíc když to jde i jinak a lehce.
Odzkoušel jsem už s úspěchem odběr spermií,a je to brnkačka.
Dále bych rád zde poptal násadová vejce Ayam Cemani a Hedvábniček.Nejak mě lákají tato netradiční plemena.
Email: dr.joop@centrum.cz
havok
napsal(a):
Mohu nabidnout nasadova vejce Z wyandotek lososovych mam dva kmeny 1,4 dale Zw bilych mam 3 kmeny 1,3 , Zw zlutych mam 2x 1,2 a vestfalek zlatych mam 2 kmeny 1,9 . dale beru zaznamy na krutata bronzova a ciste kachny Barbarie po rodicich s francie
Měl bych velký zájem o pár násadovek z. wyandotky lososové. můžete mi písnout vaši mejlovku? Děkuji J. Ševčík
napsal(a):
Ahoj všem.
Chtěl bych touto cestou nabídnout násadová vejce divoce zbarvených Araukan z vlastního chovu.
Beru záznam na násadová vajíčka,první bych dodal začátkem března po vylíhnutí zkušební várky.
Mám celkem 15 slepiček(3 zdroje) a 3 nepříbuzné kohoutky.
Letos poprvé budu praktikovat i umělou inseminaci,nechci aby mi po dvorku běhali slepičí paviáni s holými zadky,navíc když to jde i jinak a lehce.
Odzkoušel jsem už s úspěchem odběr spermií,a je to brnkačka.
Dále bych rád zde poptal násadová vejce Ayam Cemani a Hedvábniček.Nejak mě lákají tato netradiční plemena.
Email: dr.joop@centrum.cz
Rád bych věděl čemu se říká brnkačka.Mohl by jsi popsat postup inseminace??

Zde máte odkaz na video s postupem,tak se učte:
[url] https://www.youtube.com/watch?v=jtrqHmrWEF8 [/url]