Reazer6

XXX.XXX.178.49
Dobrý den,
strašně rád bych chtěl domu ocelota velkého, ale nevím, kde ho sehnat, když koukám na internetu tak nic, tak se chci zeptat, jestli víte, kde bych mohl sehnat ocelota velkého a kdybych našel prodej,tak jestli je nutné mít výběh pro něj nebo stačí aby byl v bytě?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Reazer6
napsal(a):
Dobrý den,
strašně rád bych chtěl domu ocelota velkého, ale nevím, kde ho sehnat, když koukám na internetu tak nic, tak se chci zeptat, jestli víte, kde bych mohl sehnat ocelota velkého a kdybych našel prodej,tak jestli je nutné mít výběh pro něj nebo stačí aby byl v bytě?
Provokace? Ocelot v bytě?
Reazer6

XXX.XXX.178.49
Ne neni to provokace
Uživatel s deaktivovaným účtem

Reazer6
napsal(a):
Ne neni to provokace
V tom případě - jak ho chcete chovat v bytě? Když už o tom uvažujete. jako že bude chodit na kočkolit? Spát s vámi v posteli? Kolik je vám let?
Reazer6
napsal(a):
Ne neni to provokace
No to by som aj ja rád vedel koľko vam je rokov? Ale ak dospelý človek dokáže napísať toto tak ja fakt už neviem. Iba pripomínam ocelot neni pes. Ak máte potrebu mať v byte mačkovitú šelmu tak by ste si mohli zaobstarať napr. mačku domácu ( dosť dobrý spoločník z čelade mačkovité ). Jednoducho ocelot je malá rýchla a mrštná šelma chov v byte by bol preňho utrpením. Preto by mačkovité šelmy nemali byť v súkromných chovoch lebo potom sa dostanú do rúk nezodpovedných ľudí a koncia v záchranných centrách. Ako keď sa o ne niekto dokáže adekvátne postarať tak je všetko v poriadku.