Margheritta

XXX.XXX.30.179
Ahoj, v Praze chova nejaky chlapek vlky v naprosto nevyhovujicich podminkach na mrnavem blativem dvorku - viz clanek
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/praha-chovna-stanice-vlci-odebrani-zanedbani-chov-klec.A221103_192240_domaci_kadl?zdroj=domaci_hp
Pres 20 let tam stradaji dva vlci, jedna vlcice a jeji dve mladata - krizenci vlka a cs. vlcaka. Urady o tom vedi, a jedine, na co se urednici zmohli, bylo napomenuti chovatele.....
Oslovila jsem Nadaci na ochranu zvirat, Zoologickou zahradu v Brne a Statni veterinarni spravu. Vsichni mi drzi palce, ale vlkum pomoci nemohou.
Nechci to vzdat a chci vlky odtam dostat do lepsich podminek.
Aktualne shanim kontakt na toho tzv. chovatele.
Pokud mi nekdo muze poradit, pomoct nebo ma moznost se o dve tri zvirata postarat, ozvete se mi na mail.
Predem diky!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Margheritta
napsal(a):
Ahoj, v Praze chova nejaky chlapek vlky v naprosto nevyhovujicich podminkach na mrnavem blativem dvorku - viz clanek
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/praha-chovna-stanice-vlci-odebrani-zanedbani-chov-klec.A221103_192240_domaci_kadl?zdroj=domaci_hp
Pres 20 let tam stradaji dva vlci, jedna vlcice a jeji dve mladata - krizenci vlka a cs. vlcaka. Urady o tom vedi, a jedine, na co se urednici zmohli, bylo napomenuti chovatele.....
Oslovila jsem Nadaci na ochranu zvirat, Zoologickou zahradu v Brne a Statni veterinarni spravu. Vsichni mi drzi palce, ale vlkum pomoci nemohou.
Nechci to vzdat a chci vlky odtam dostat do lepsich podminek.
Aktualne shanim kontakt na toho tzv. chovatele.
Pokud mi nekdo muze poradit, pomoct nebo ma moznost se o dve tri zvirata postarat, ozvete se mi na mail.
Predem diky!
Nevěřím, že SVS s tím nemůže nic udělat.
A kde máte ten mail?

Tak pokud není kam je umístit, tak věřím, že s tím fakt nemůžou nic dělat.... Těžko budou budovat na náklady obce nějaké útočiště. I když Praha je zrovna bohatá.
A dávat tomu člověku jednu pokutu za druhou? To asi měli před dvaceti lety.
No, můžou nařídit ta zvířata utratit...

Zřejmě správce smazal veřejnou informaci, kterou jsem zde sdílela, tj. konkrétní umístění domu vyhledané podle streetview a informací z fotografie z Blesku.
Tuto informaci si v případě potřeby kontaktovat majitele zvířat můžete dohledat stejným způsobem sama.